Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre 
  assistent virtual.
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Protecció Salut

Tenim cura del que veritablement importa: la teva salut i la de la teva família.

Protección Salud
Gaudeix d’una assegurança mèdica privada:
Sense esperes i amb el millor tracte personalitzat.
Amb un ampli quadre mèdic amb més de 1.000 clíniques concertades i més de 2.000 metges a disposició teva.
Tria la modalitat de contractació: amb copagament o sense copagament.
Des de 49,45 euros al mes.
 

Més avantatges

 • Treballem amb els principals hospitals i clíniques privats de tot el territori nacional; tots, amb les tecnologies més avançades.
 • Tu tries el metge o el centre hospitalari de la nostra xarxa al qual vols acudir.

Quines modalitats de contractació puc triar?

Quines cobertures inclou Protecció Salut?Aquest document és de caràcter informatiu. La informació que s’hi recull està subjecta a les condicions i les limitacions descrites en el condicionat general del producte. Alguns dels serveis descrits són serveis especials i altres són franquiciats, per la qual cosa podrien suposar un cost addicional.

Protecció Salut és una assegurança de DKV Seguros y Reaseguros, Sociedad Anónima Española (Sociedad Unipersonal), amb domicili social a Espanya, WTCZ - Edif. DKV, av. María Zambrano, 31, 50018 Zaragoza, inscrita en el Registre Mercantil de Saragossa, tom 1711, foli 214, full Z-15152, amb NIF A50004209, i inscrita en el Registre administratiu d’entitats asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau C-0161. Bansabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424233 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el R. M. d’Alacant i en la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0004. Té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat financera d’acord amb la Llei de mediació d’assegurances i reassegurances privades. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en el web www.bancosabadell.com/bsmediacion.


Altres productes que poden ser del seu interès