Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Protecció Salut: la seva tranquil·litat, el més important.

Protección Salud

Protecció Salut és l'assegurança d'assistència sanitària que Banc Sabadell, en col·laboració amb DKV, ha triat per cuidar dels seus clients. Una oferta d'assegurança mèdica i dental que li permet triar l'opció que més s'ajusti a les seves necessitats.


Protecció Salut

Assegurança que cobreix urgències mèdiques, assistència primària, especialistes, mitjans de diagnòstic, hospitalització i cirurgia. Sense límits en les despeses (pròtesis a part) i amb una assegurança complementària d'assistència mundial en viatge en cas d'urgència.

Més informació sobre Protecció Salut.


Sol·liciti una cita

Protecció Salut Premium

Assegurança que ofereix a l'assegurat una àmplia cobertura mèdica i quirúrgica, en qualsevol classe de malalties o lesions, mitjançant el quadre mèdic concertat o la lliure elecció de facultatius i centres hospitalaris a tot el món.

Més informació sobre Protecció Salut Premium.


Sol·liciti una cita

Protecció Dental

Assegurança que garanteix prestacions de qualitat per gaudir de la millor salut bucodental a través d'una àmplia xarxa d'odontòlegs i clíniques dentals.

Més informació sobre Protecció Dental.

Sol·liciti una cita

Protecció Salut, Protecció Salut Premium i Protecció Dental són assegurances de DKV Seguros y Reaseguros, Sociedad Anónima Española (Societat Unipersonal), amb domicili social a Espanya, WTCZ – Edifici DKV - Avinguda María Zambrano 31, 50018 Saragossa, inscrita en el Registre Mercantil de Saragossa, en el volum 1711, foli 214, full Z-15152, amb NIF A50004209 i inscrita en el Registre Administratiu d'Entitats Asseguradores de la DGSFP amb la clau C-0161.

Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l'av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrit en el Registre Mercantil d'Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la DGSFP amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d'acord amb el que estableix la normativa de distribució d'assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d'agència d'assegurances en la web www.bancosabadell.com/bsmediacion.

 • Resumen de productos