Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Assegurança Protecció Salut

Perquè et mereixes el millor,
també en la teva assegurança mèdica.

Perquè no solament tenim cura de la teva salut financera. També tenim cura de la teva salut i la dels teus, i l’Assegurança Protecció Salut neix d’aquest compromís. Per fer-ho, comptem amb la col·laboració de Sanitas, entitat asseguradora de referència mèdica des de fa més de 60 anys.

Descobreix unes cobertures immillorables

Sense esperes, medicina primària i especialitats incloses, intervencions quirúrgiques, segona opinió mèdica internacional… i molt més.

Serveis únics a domicili

Com ara l’enviament de medicaments des de la farmàcia, fisioteràpia i atenció d’urgències a casa teva.

I una pòlissa totalment a la teva mida

Escull entre les modalitats amb pagament o sense, o rep reemborsaments del 80% per qualsevol consulta no inclosa en el quadre mèdic de la teva pòlissa. Amb un límit de 200.000 euros per persona i any.

App

Tot, amb la comoditat de portar la teva assegurança a la butxaca amb l’app La Meva Sanitas:

sol·licitud de cites, proves mèdiques, resultats i fins i tot la teva targeta d’assegurat són solament a un clic de distància. Així de fàcil.

Promoció
És el moment de tenir cura del més important
Per això, si contractes Protecció Salut entre l’01/10/2020 i l’01/02/2021, tindràs gratis per sempre els serveis digitals de Sabadell Blua.
Contractar-ho ara

I si ets autònom:

disposes, a més, d’avantatges fiscals: dedueix en el règim d’estimació directa de l’IRPF les primes de la teva assegurança i la de la teva família*.

Si busques fer un pas més, Protecció Salut està preparada per fer-lo amb tu.
Perquè pots contractar les cobertures addicionals que necessitis:

Salut Dental: un complement perfecte si busques incloure en la teva pòlissa serveis odontològics com ara ortodòncia, cirurgies i tractaments preventius.
Sabadell Blua: suma videoconsultes de totes les especialitats a la teva assegurança, analítiques a domicili i reemborsament de despeses farmacèutiques.
Clínica Universitat de Navarra (CUN): amplia el quadre mèdic incorporant-hi els prestigiosos hospitals de la Clínica de Navarra en les seves dues seus.
Cobertura als EUA: afegeix la cobertura d’assistència sanitària en una xarxa concertada de centres mèdics estatunidencs.