Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Assegurança de la llar: Protecció Llar

L'assegurança de llar que protegeix el teu habitatge amb la millor qualitat i atenció.

Protección Hogar

Per què escollir Protecció Llar? Descobreix tres dels molts motius que et faran triar una assegurança amb la garantia de Banc Sabadell:

La seva disponibilitat

 
checkEstem preparats per atendre't durant les 24 h al telèfon exclusiu 934 165 075. I t'ajudem en un temps rècord.
checkPrimera cita amb el professional a la trucada d'obertura.
checkPrimera intervenció entre 24 i 48 h des de la sol·licitud.

Els seus professionals

Amb una àmplia gamma d'especialistes per assistir-te quan ho necessitis: serrallers, electricistes, lampistes…

I, a més, amb la teva assegurança Protecció Llar, també tens el servei de manetes inclòs una vegada a l'any.¹ I com t'ajuda? Amb el servei de manetes, et garantim el desplaçament d'un professional fins a casa teva per a certes reparacions d'electricitat, lampisteria, muntatge d'alguns mobles, col·locació de lleixes i prestatgeries, etc.

La flexibilitat

Perquè et protegeix en viatges amb una gran assistència en viatge per a la teva total tranquil·litat: la pèrdua de l'equipatge, la prolongació de la teva estada o el retorn anticipat, entre altres.

La proximitat

Servei per WhatsApp per a gestions i consultes sobre la teva assegurança de llar. Contacta directament amb el 650 704 746, registra't al canal i podràs resoldre dubtes de la teva pòlissa, consultar dades, etc.

 
 
 

A més, pots contractar Protecció Llar en la modalitat que més s'adapti a les teves necessitats

 
    Protecció Llar   Protecció
Llar Bàsic
Incendi    
Danys per aigua    
Danys elèctrics    
Robatori    
Robatori de diners a dins   600 €   300 €
Fenòmens atmosfèrics    
Vidres    
Restauració estètica   6.000 €   3.000 €
Extensió de garanties    
Responsabilitat civil   300.000 €   150.000 €
Assistència a la llar    
Protecció jurídica    
Joies²     Opcional (2 k - 6 k €)
Furt     -
Béns refrigerats   600 €   -
Espoliació fora
de l’habitatge
  600 €   -
Reconstrucció
de jardins
  Opcional   Opcional
 

Què esperes? Avui és un bon dia per començar a viure amb més tranquil·litat

Demanar cita

 

 

1. Aquest servei l’ofereix HOMESERVE ASISTENCIA SPAIN S.A.U. als clients de Protecció Llar de BanSabadell Seguros Generales. Serveis subjectes a les condicions del proveïdor. BanSabadell Seguros Generales es reserva el dret de modificar o cancel·lar el servei pactat amb HomeServe. El servei únicament inclou la utilització de material petit (silicones i cargols). El material necessari per a la realització dels treballs s'ha d'aportar i assumir per compte de l'assegurat. Aquest servei es pot activar un cop l'any.
No queden cobertes les reparacions següents: Instal·lació de làmpades, aplics o plafons que requereixin realitzar un nou punt de llum, instal·lació d'halògens, canvi d'endolls, clavilles i interruptors que requereixin manipular cablejat elèctric, instal·lació d'endoll de vitroceràmica, reparació de persianes (inclou canvi de cinta i lamel·les) amb mecanisme de corda, maneta o elèctrica, encastades en calaix i persianes metàl·liques, instal·lació de sòcols, instal·lació o canvi de vidres, tapat de cales, panys de portes interiors, friccions en finestres o portes, neteja de filtres i desguassos d'electrodomèstics, soldadures metàl·liques. Tot allò relacionat amb portes d'accés al domicili (panys, pestells, tancaments, manetes…).

2. La modalitat d’assegurança Protecció Llar Basic permet afegir la cobertura de joies de manera opcional fins a 6.000 €, sempre que s'hagi contractat contingut. No disponible per a arrendadors.

Protecció Llar i Protecció Llar Basic: assegurances subjectes a les condicions, les cobertures, els capitals, els límits i les exclusions que estableixen les Condicions Generals i Particulars de la pòlissa.

Protecció Llar i Protecció Llar Basic són assegurances de BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-64194590 i domicili al carrer Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid, inscrita en el R. M. de Madrid i en el Reg. d'Entitats Asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. C-0767.

Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R. M. d'Alacant i en el Registre administratiu de distribuïdors d’assegurances i reassegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. OV-0004. Actua per a BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros i té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.

Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d'agència d'assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion.    Altres productes que poden ser del seu interès