Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Protecció Decessos

En els moments més difícils, ens encarreguem de tots els tràmits

Protección Decesos

En els moments més difícils, ens encarreguem de tots els tràmits. L’assegurança Protecció Decessos s’ocupa de tots els tràmits necessaris per tal que les despeses i les gestions que es deriven d’una defunció no siguin una càrrega afegida.

Allí on siguis i sempre que ens necessitis

 • Disponibles per a tu les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.
 • Assessoria jurídica telefònica en diferents gestions: testament, herències, pensions, assegurances de vida…
 • El teu gestor personal, disponible per a tu si necessites obtenir documents oficials com ara el certificat d’últimes voluntats, la baixa en la Seguretat Social…
 • Pots fer el testament en línia o modificar-lo una vegada a l’any.
 • Trasllat.
 • Repatriació.1
 • Et donem suport personal a través de tres sessions presencials amb un psicòleg.

Demanar una cita

1. Aplicable només a la modalitat de prima periòdica.

Protecció Decessos és una denominació comercial que es correspon amb el producte que l’entitat DKV Seguros y Reaseguros, S. A. E. comercialitza amb lamarca ERGO Protección Familiar, amb les especificacions pròpies i les notes tècniques d’aquest producte, que estan a disposició pública al domicili socialde l’asseguradora.

Assegurança mitjançada per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que estableix la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en la web www.bancosabadell.com/bsmediacion.

Les cobertures i els serveis descrits estan subjectes a les condicions, els límits, l’abast i les exclusions establerts en les condicions generals delproducte contractat.Altres productes que poden ser del seu interès