Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

BS Protecció Autos

Imprescindible per conduir segur

Protección Autos

Sens dubte, el seu cotxe està equipat amb tot el necessari per gaudir de la conducció. Però hi ha un equipament que no pot faltar en el seu vehicle si vol conduir amb la màxima seguretat: l’assegurança Protecció Autos.

Àmplies cobertures i avantatges diferencials

 

 • Indemnització del 100% del valor de nou del vehicle durant els tres primers anys de matriculació.
 • Assistència en carretera al vehicle des del km 0 a tot Europa, les 24 hores, els 365 dies de l’any (inclòs punxada i falta de bateria o de carburant). Inclou grua fins a 100 km.
 • Assistència en viatge a les persones en tot el món, encara que viatgin per separat i sense el vehicle.
 • En cas de pèrdua de tots els punts del permís de conduir, li paguem fins a 500 euros del curs per recuperar-los.
 • I altres cobertures com: vehicle de substitució en cas d’accident o robatori (opcional), despeses mèdiques per hospitalització a l’estranger i servei d’informació i de gestió de multes de trànsit.

 

Cerca de tallers col·laboradors

Atenció preferent per als nostres clients

Amb només una trucada al nostre telèfon únic d’atenció (902 405 065), exclusiu per als clients de Banc Sabadell, podrà realitzar qualsevol gestió relacionada amb l’assegurança del seu automòbil.

A més, pot contractar l’assegurança del seu cotxe amb 6 mesos d’antelació a la data de la seva entrada en vigor i no haurà de pagar fins a aquesta data.

Fins al 55% de bonificació

Bonificació de fins al 55%, en funció de la sinistralitat, a la qual no afecten els sinistres de vidres, robatoris, assistència o parts amb tercer culpable.

Demanar una cita

Protecció Autos és una assegurança de Zurich Insurance plc, Sucursal en España, amb NIF W0072130H i domicili al carrer Agustín de Foxá, 27, 28036 Madrid. Inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d'entitats asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau E-0189.

Assegurança mitjançada per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que estableix la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en la web www.bancosabadell.com/bsmediacion.Altres productes que poden ser del seu interès