Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Préstecs personals i crèdits

A Banc Sabadell t'està esperant una oferta personalitzada. Veure la meva oferta

Descobreix una oferta a la teva mida. Per al que vulguis.

 

Amb una oferta
personalitzada per a tu

Perquè coneixem els clients com tu i tenim el préstec que més s'ajusta a les teves necessitats.

 

Sol·licitud
100 % online

Perquè el procés sigui més ràpid i senzill i el puguis fer en qualsevol moment i a qualsevol lloc.

Sense lligams: no et demanem domiciliar la nòmina

Perquè accedir al finançament et sigui més fàcil i ràpid.

 
 

Descobreix més sobre els nostres préstecs!

Nuestros préstamos
Total flexibilitat
Els préstecs personals Sabadell tenen un termini de devolució de fins a 8 anys per adaptar-se a tu i a les teves necessitats.
Diners immediats
Amb els préstecs preaprovats, tindràs els diners ingressats al teu compte a l'instant. Sense esperes, en un sol clic i sense haver de presentar cap documentació.
Per a qualsevol cosa que necessitis
Per exemple, per fer front a petits imprevistos, disposes de la Línia de Crèdit Sabadell. En només uns clics, els diners van directes al teu compte al moment.
Ràpid, àgil i 100% online
Així és demanar un préstec a Banc Sabadell. Però si ho necessites, sempre tindràs un gestor a la teva disposició que t’acompanyarà i resoldrà els teus dubtes.
Només per a clients amb més de 6 mesos d'antiguitat
Per garantir que tenen una oferta personalitzada que s'ajusta a les seves necessitats. Si encara no ets client, dona't d'alta des del nostre web.
Veure la meva oferta
 

Preguntes freqüents

Qualsevol client de Banc Sabadell pot accedir a productes de finançament?
 
Un dels nostres requisits a l'hora de concedir un préstec és que el client tingui més de 6 mesos d'antiguitat. Si encara no ets client, obre't ja un compte amb nosaltres.
Quin tipus de préstecs puc contractar?
 
Tens diferents tipus de préstecs segons el que necessitis. Per exemple, per als estudis, per cobrir una despesa que no esperaves, per comprar un cotxe nou… Tenim una àmplia oferta de finançament, perquè escullis la que millor s'adapta al que necessites.

En tots els casos queda exclosa la finalitat empresarial.
En quant de temps puc tornar el préstec?
 
Els terminis de devolució varien segons el producte que contractis. Són flexibles i pots triar el que et vagi millor, perquè no et causi estrès. Per exemple, el termini màxim d'alguns productes de finançament és de fins a 8 anys.
Què passa si vull amortitzar el meu préstec abans d'hora?
 
Tots els nostres préstecs admeten aquesta possibilitat, però comporta les comissions següents:
- 1,00 % de l'import reemborsat si falta més d'un any per al venciment del contracte.
- 0,50 % de l'import reemborsat si falta menys d'un any.
El tipus d’interès del préstec és igual per a tots els clients?
 
No, el tipus d’interès pot variar segons el client i el producte.

Per als préstecs personals preconcedits per Banc Sabadell, el preu és personalitzat i varia segons el perfil del client. Ho veuràs a la primera pantalla del procés de contractació.

Per a la resta de préstecs, veuràs el preu personalitzat després de completar les dades que et demanem en el procés de sol·licitud. No obstant això, aquest preu estarà condicionat a la validació de la documentació i al resultat de l’anàlisi de riscos.
Quins són els requisits per poder accedir a un Préstec Sabadell?
 
  • Ser major d’edat.
  • Ser client amb més de 6 mesos d’antiguitat.
  • Tenir la residència a Espanya.
  • Disposar del servei de banca a distància de Banc Sabadell.
Quines són les característiques principals del Préstec Sabadell?
 
  • Sol·licitud 100 % online.
  • Sense domiciliació de nòmina.
  • Tipus d’interès fix, la qual cosa et permet pagar sempre la mateixa quota i evitar les variacions imprevistes. Per al càlcul de la quota a pagar s'utilitza el sistema d'amortització francès, que es caracteritza perquè és un sistema de quotes constants.
  • Import del préstec des de 3.000 € fins a un màxim de 60.000 € (condicionat al límit màxim disponible de cada client).
  • Torna’l còmodament en terminis de 12 a 96 mesos.
  • Pots cancel·lar-lo anticipadament abans del venciment. Si el període des de la cancel·lació anticipada fins al venciment teòric del contracte és inferior o igual a 12 mesos, la comissió per reemborsament anticipat és de 0,50 %. Si és superior, és de l'1,00 % sobre l'import reemborsat.
Puc sol·licitar més d’un Préstec Sabadell?
 
Només pots tenir una sol·licitud en curs, però pots tenir més d'un préstec contractat sempre que la capacitat de reemborsament ho permeti.
Quina informació em donarà Banc Sabadell en contractar un Préstec Sabadell?
 
Els documents de la Informació Normalitzada Europea (INE), on es detallen les condicions del préstec abans de formalitzar-ne el contracte, perquè les puguis comparar amb altres ofertes abans d'assumir qualsevol obligació i prendre una decisió. També tindràs a la teva disposició el contracte del préstec abans de signar-lo, per llegir-lo amb tota tranquil·litat.
Què és la Informació Normalitzada Europea (INE)?
 
És un document que té una oferta específica feta a partir de les dades aportades a la sol·licitud i supeditada a la validació final de l'operació. Si en algun moment les dades difereixen de la documentació aportada, les condicions econòmiques podrien variar.
Puc cancel·lar el contracte del Préstec Sabadell un cop signat?
 
Sí, pots desistir del contracte i cancel·lar-lo gratuïtament durant els 14 dies següents a l'entrada en vigor sense necessitat d'indicar-ne els motius i sense cap penalització, d'acord amb les indicacions establertes a l’INE o al mateix contracte. Al contracte del préstec tens tots els detalls i pots contactar amb nosaltres al telèfon de consulta gratuït 900 700 010.
De quina informació addicional disposo relacionada amb el Préstec Sabadell?
 
Banc Sabadell et proporciona la informació trimestral sobre les comissions i els tipus oferts més freqüents a les oficines i a l'apartat «Informació a clients» del web.

Si ho necessites, tens un telèfon de consulta gratuït (900 700 010) al qual pots trucar per resoldre qualsevol dubte o consulta.
Què és la Línia de Crèdit Sabadell?
 
La Línia de Crèdit Sabadell és un producte de finançament preconcedit de fins a 5.000 € dels quals pots anar disposant en quantitats mínimes de 150 € i triar-ne el període de devolució, des de 3 mesos fins a 24 mesos. Pots fer totes les disposicions que vulguis, fins que s'esgoti el límit de la Línia de Crèdit Sabadell.