Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció en línia - Xat
 • @Sabadell_Help


Simulador d’estalvi
 • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.
Guia de la jubilació
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Plans de previsió assegurats (PPA)

Una assegurança de vida-estalvi amb el qual podràs disposar d'un capital al moment de la jubilació amb un tipus d'interès garantit

Els plans de previsió assegurats (PPA), son una assegurança de vida-estalvi amb la qual podrà fer aportacions periòdiques per disposar d’un capital acumulat o una renda en el moment de la jubilació.

 • Capital 100% garantit
 • Rendibilitat 100% garantida
 • Cobertura de defunció
 • Fiscalitat excel·lent

Aquests plans garanteixen el 100% del seu capital a venciment, amb independència de les fluctuacions del mercat, i una rendibilitat garantida neta de despeses i que coneixerà anticipadament. També obtindrà una excel·lent fiscalitat en pagar menys a la seva declaració de renda en poder reduir la seva aportació de la base imposable de l'IRPF. El límit anual individual de reducció serà el menor entre 8.000 euros i el 30% dels rendiments nets del treball o activitats econòmiques. A més a més, en cas de defunció, els beneficiaris reben el saldo acumulat més un capital addicional del 10% amb un màxim de 12.000 € (600 € per a assegurats amb edat superior als 65 anys o que presentin riscos agreujats).

BS Pla de Previsió Assegurat, PPA

1
/
6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.
Índice de riesgoÍndice de riesgoÍndice de riesgoEl cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible en cas que es produeixi alguna de les contingències o els supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

A curt termini

Com inverteix:
Renda fixa a curt termini diversificada tant geogràficament com sectorialment.Estalviadors de perfil molt conservador o amb una edat pròxima a la jubilació, que cobraran el seu pla aviat i volen un tipus d’interès garantit a curt termini (3 mesos).

Consulti’n més detalls de BS Pla de Previsió Assegurat, PPA.


Sol·liciti una cita

BS Pla Futur, PPA

Productes contractables només per residents a Espanya.
Els plans de previsió assegurats i els plans individuals d’estalvi sistemàtic són assegurances de vida de BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, subjectes als termes i a les condicions contractats en la pòlissa i mitjançats per BanSabadell Mediación, operador de bancassegurances vinculat del grup Banco de Sabadell, S.A., amb NIF A03424223, i domicili social a l’avinguda Diagonal, 407 bis, a Barcelona, i inscrit al RM de Barcelona i al Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb clau núm. OV-0004, que té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat financera d’acord amb l’article 21 de la Llei 26/2006, de mediació d’assegurances i reassegurances privades. BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-08371908 i domicili social al carrer Sena, 12, PIAE Can Sant Joan, 08174 Sant Cugat del Vallès.

Tota aquesta informació té caràcter merament orientatiu i no té valor contractual. Posat cas de contradicció entre la informació inclosa aquí i la documentació contractual, sempre prevaldrà la documentació contractual.
 • Sol·licitar ara...
  • Per Internet
  • Visitant les nostres oficines

  Plans de previsió assegurats (PPA)
  • Trucar al número
   902 323 000
   Tots els dies, les 24 h.
  • Enviar un
    correu electrònic
  • Visitar una de les nostres oficines


Altres productes que poden ser del seu interès

Continua sense haver pres una decisió?


  Potser està buscant...