Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Simulador d’estalvi
  • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.
Guia de la jubilació
Sabadell Inversor
  • Accedeixi a la informació que necessita per prendre les seves decisions d'inversió.

Plans de pensions individuals

Cada dia compta per planificar la jubilació que tu vols.

Plans de pensions individuals
Menys rendiment potencial
Menys risc
  Més rendiment potencial
Més risc
1 2 3 4 5 6 7
Aquesta dada és indicativa del risc del pla i està calculada a partir de dades històriques, que, tanmateix, poden no constituir una indicació fiable del futur de risc del pla. A més a més, no hi ha garanties que la categoria indicada es mantingui inalterable, i pot variar al llarg del temps.

Pot consultar l'indicador corresponent a cadascun dels plans aquí.
Indicadores riesgo El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible en cas que es produeixi alguna de les contingències o els supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.
Indicadores riesgo El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.
 
 
Planes de pensiones Individuales
Per als qui volen aconseguir rendibilitat a llarg termini.
Grans avantatges fiscals.
Àmplia gamma de productes. T’ajudem a triar el que et convingui més.
Tu decideixes: quan, quant i com fer les teves aportacions.

Què són?

Els plans de pensions individuals són un producte a llarg termini que faciliten la inversió per a planificar la jubilació amb l'objectiu d'aconseguir el nivell de vida que desitges.

No tens un pla de pensions? Mira el que pots aconseguir!

Exemples de capital acumulat i estalvi aconseguit de l’Adriana i el Carles1

Adriana
Adriana

Va contractar un pla de pensions als 35 anys

 
Aportació total anual:
1.500 €
Capital acumulat en el moment de la jubilació:
67.057 €
Estalvi fiscal màxim durant el primer any:
468 €
Carlos
Carlos

Va contractar un pla de pensions als 50 anys

 
Aportació total anual:
1.500 €
Capital acumulat en el moment de la jubilació:
30.342 €
Estalvi fiscal màxim durant el primer any:
468 €
Com veus, com més aviat comencis a estalviar, més senzill et resultarà constituir un estalvi per a la teva jubilació.

Treu el màxim partit a un pla de pensions

1
No t’oblidis del teu pla! Destina una part dels teus ingressos mensuals a aportacions periòdiques per anar augmentant els teus estalvis progressivament.

2
Quant aportar-hi? Estableix una regla per a les teves aportacions periòdiques. Per exemple, dedicar el 10% dels teus ingressos mensuals al teu pla de pensions. Estalviaràs sense fer grans esforços.

3
És millor fer aportacions periòdiques mensuals que grans aportacions extraordinàries: com més aviat comencis a estalviar de manera periòdica, crearàs una rutina d’estalvi i et suposarà menys esforç aconseguir un capital extra per a la teva jubilació.

4
I el que és més important: aprofita al màxim els avantatges fiscals en la teva declaració de la renda. Per exemple, si durant un any aportes 1.500 euros al teu pla, pots estalviar fins a 705 euros en la teva declaració de la renda.
Tria el producte que encaixi més amb el teu perfil

Renda fixa a curt termini

Renda fixa a llarg termini

Renda fixa mixta

Renda variable mixta

Renda variable

Plans de pensions. Entitat gestora: BanSabadell Pensiones, E.G.F.P., S.A., amb NIF A58581331 i domicili al c. Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid. Inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d’entitats gestores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau G-0085. Entitat dipositària: BNP Paribas, S.A., sucursal en España, amb NIF W0011117-I i domicili social al carrer Emilio Vargas, 4, Madrid. Inscrita en el Registre especial d’entitats dipositàries de fons de pensions de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau D-0197. Entitat promotora i comercialitzadora de plans de pensions: Banco de Sabadell, S.A., NIF A08000143 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R. M. d'Alacant i en la DGSiFP, amb la clau D-0016.

El document amb les dades fonamentals per al partícip es troba a disposició del públic en les oficines de Banc Sabadell, així com en la pàgina web del banc (www.bancsabadell.com/pensions).

En tots aquests plans de pensions hi ha la possibilitat de patir pèrdues en la inversió per les fluctuacions de la seva cotització o dels elements que determinen el seu producte de mercat. Sol·licita’n més informació en la teva oficina.
  • Sol·licitar-lo ara...
    • Per Internet
    • Visita les nostres oficines    Altres productes que poden ser del seu interès