Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Plans de pensions i de previsió assegurats

Plans de previsió assegurats
1/6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.
Indicadores riesgoEl cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible en cas que es produeixi alguna de les contingències o els supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

Plans de pensions individuals:

Consulta els indicadors de risc i les alertes de liquiditat corresponents als productes promocionats aquí.

Sabadell Plans Futur
Menys rendiment potencial
Menys risc
  Més rendiment potencial
Més risc
1 2 3 4 5 6 7
Aquesta dada és indicativa del risc del pla i està calculada a partir de dades històriques, que, tanmateix, poden no constituir una indicació fiable del futur de risc del pla. A més a més, no hi ha garanties que la categoria indicada es mantingui inalterable, i pot variar al llarg del temps.

Pot consultar l'indicador corresponent a cadascun dels plans aquí.
Indicadores riesgoEl cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible en cas que es produeixi alguna de les contingències o els supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.
Indicadores riesgoEl valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.
 
 
Planes de Pensiones
Sigui quin sigui el teu futur, t’acompanyem. Comencem avui?
Com més aviat comencis a estalviar, més bé podràs planificar la teva jubilació. Contracta avui el teu pla 100% online, sense posar els peus a l’oficina.
Pels seus avantatges en fiscalitat, aconsegueix un estalvi de fins al 47%. Aquí ho pots veure!
Perquè tu decideixes quant i quan aportar.
Promoció
Porta el teu pla de pensions individual o fes una aportació d'un mínim de 4.000 € i un compromís de permanència de 9 anys i et donem un 6 % d'incentiu econòmic. Només fins al 30 de setembre! Consulta tota la informació aquí.
Ho faig
No te n’oblidis...

Si ja tens un pla amb nosaltres, aprofita’l al màxim! Fes-hi aportacions, tant periòdiques com extraordinàries. Les pots fer sense passar per la teva oficina, a través del web.
Avui pots millorar el teu futur

Plans de pensions individuals

  • Per als qui volen aconseguir rendibilitat a llarg termini.
  • Ampli catàleg de plans per tal que seleccionis el que s’adapta més bé a tu.
Saber-ne més Contractar

Plans de previsió assegurats

  • Pensat per als més cauts: el capital i els interessos generats estan 100% garantits.
Saber-ne més Contractar

Sabadell Plans Futur, plans de pensions individuals

  • Per als qui volen el pla que s’adapta més bé als seus objectius tenint en compte la seva edat de jubilació i el seu perfil de risc.
Saber-ne més Contractar
Consells perquè la teva jubilació sigui com tu vols que sigui
Per què cal estalviar per a la teva jubilació?
 
La pensió de jubilació màxima per a l'any 2021 és de 37.904,86 euros bruts anuals. La millor opció per mantenir el teu nivell de vida actual quan et retiris és complementar la pensió de la Seguretat Social amb l’estalvi que vagis fent al llarg dels anys.
Com i quan he d’estalviar per a la jubilació?
 
L’aportació anual màxima que pots fer al teu pla de pensions individual, plans de previsió assegurats o PPA, pla de pensions d'ocupació, pla de previsió social empresarial o PPSE i / o mutualitats de previsió social, és de 2.000 euros en conjunt. La millor manera de planificar la jubilació és establint aportacions periòdiques, que podem complementar amb aportacions addicionals.

Més consells en la "Guia per a la teva jubilació".