Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda

Plans de pensions i previsió

plans de pensions

Estar. Estar. I estar.

Hi ha moltes maneres d'estar en el teu futur.

Hi pots estar pensant. De camí. O gaudint-ne.

Els nostres Plans Personalitzats de Futur ofereixen una àmplia gamma de solucions d'estalvi per a la jubilació que inclouen diferents opcions que ens permeten adaptar-nos a tu i així proporcionar-te la tranquil·litat que desitges.

Vull que m'ho expliquin tot en persona.

Reuneix-te amb el teu gestor. Ell estudiarà les teves necessitats per
elaborar el teu pla, i podràs començar a planificar el teu futur avui.

Demanar una cita
Sol·liciti una cita amb el teu gestor

Plans Personalitzats de Futur

Les solucions més adequades per planificar la teva jubilació

Plans de pensions

Per a estalviadors que volen obtenir rendibilitat a llarg termini i gaudir d'uns interessants avantatges fiscals ara.

Més informació
Plans de previsió assegurats

Per a estalviadors que volen invertir, en principi a llarg termini, i gaudir d'un capital i d'un tipus d'interès garantit, a més de beneficiar-se d'uns interessants avantatges fiscals.

Més informació
Sabadell Plans Futur

Per a estalviadors que volen un pla de pensions que s’adapti a ells, tenint en compte el temps que falta fins a la data de la seva jubilació i el seu perfil de risc.

Més informació

Destacat

Anticipa´t al teu futur
Simulador d'estalvi

Descobreix ara com construir el teu futur amb la simulació següent.

Calcula quant pots estalviar en només 3 passos

A més t´oferim

Com maximitzar el teu estalvi fiscal

Aprofita al màxim els avantatges fiscals i redueix l'import que has de pagar en la teva declaració de la renda.

Més informació

Com maximitzar el teu estalvi fiscal
Guia de jubilació

Per ajudar-te a planificar la teva jubilació i triar el pla de pensions que et convingui més.

Més informació

Quant he d'estalviar per al meu futur?

Productes contractables només per residents a Espanya.

Els Plans de previsió assegurats i Plans individuals d'estalvi sistemàtic són assegurances de vida-estalvi de BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros, subjectes als termes i les condicions contractats en la pòlissa, NIF A08371908 i domicili al carrer Sena, 12, PIAE Can Sant Joan, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, inscrita en el R. M. de Barcelona i en el Registre d’entitats asseguradores de la DGSiFP amb la clau C-0557, i mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A03424223 i domicili a l’av. Diagonal, 407 bis, Barcelona, inscrita en el R. M. de Barcelona i en el Registre administratiu especial de mediadors d’assegurances de la DGSiFP amb la clau núm. OV-0004, tenint concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposant de la capacitat financera d’acord amb la Llei de mediació d’assegurances i reassegurances privades. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediació ha celebrat un contracte d'agència d'assegurances a l'enllaç www.bancsabadell.com/bsmediacion

Plans de pensions. Entitat gestora BanSabadell Pensiones, E.G.F.P., S.A., NIF A-58581331 i domicili al carrer Sena, 12, 08174 Sant Cugat del Vallès, inscrita en el R. M. de Barcelona i en la DGSiFP amb la clau G-0085. Entitat dipositària, entitat promotora i comercialitzadora de plans de pensions: Banco de Sabadell, S.A., NIF A-08000143 i domicili a l'Avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R. M. d'Alacant i en la DGSiFP amb la clau D-0016. El document amb les dades fonamentals per al partícip es troba a disposició del públic en les oficines de Banc Sabadell, així com en la pàgina web del banc (www.bancsabadell.com - apartat “Pensions”).

Tota aquesta informació té caràcter merament orientatiu i no té valor contractual. En cas de contradicció entre la informació continguda aquí i la documentació contractual, sempre prevaldrà la documentació contractual.
En tots aquests plans de pensions hi ha la possibilitat de patir pèrdues en la inversió per les fluctuacions de la teva cotització o dels elements que determinen el teu preu de mercat. Demana més informació a la teva oficina.