Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció en línia - Xat
 • @BancoSabadell


Simulador d’estalvi
 • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.
Guia de la jubilació
Sabadell Inversor
 • Accedeixi a la informació que necessita per prendre les seves decisions d'inversió.

Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Plans de pensions i previsió

De veritat pensa que només hi ha una manera de planificar el seu futur?

Descobreixi les claus principals que l’ajudaran a prendre les millors decisions per al seu futur.

Vol compartir aquest vídeo?

Vull que m’ho expliquin tot en persona.
Comenci a planificar el seu futur avui i reuneixi’s amb un gestor. Ell estudiarà les seves necessitats per elaborar el seu pla, i vostè podrà començar a planificar el seu futur avui.

Vol compartir aquest vídeo?

Faci la seva aportació

Productes contractables només per residents a Espanya.
Els plans de previsió assegurats i els plans individuals d’estalvi sistemàtic són assegurances de vida de BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, subjectes als termes i a les condicions contractats en la pòlissa i mitjançats per BanSabadell Mediación, operador de bancassegurances vinculat del grup Banco de Sabadell, S.A., amb NIF A03424223, i domicili social a l’avinguda Diagonal, 407 bis, a Barcelona, i inscrit al RM de Barcelona i al Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb clau núm. OV-0004, que té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat financera d’acord amb l’article 21 de la Llei 26/2006, de mediació d’assegurances i reassegurances privades. BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-08371908 i domicili social al carrer Sena, 12, PIAE Can Sant Joan, 08174 Sant Cugat del Vallès.

Plans de pensions. Entitat gestora: BanSabadell Pensiones, E.G.F.P., S.A., amb NIF A58581331 i domicili social al carrer Sena, 12, 08174 Sant Cugat del Vallès, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 9966, llibre 9105, secció 2a, foli 53, full 118531, inscripció 1a. Inscrita en la Direcció General d’Assegurances, Registre Especial d’Entitats Gestores de Fons de Pensions, amb el núm. G-0085. Entitat dipositària: Banco de Sabadell, S.A., amb NIF A08000143 i domicili social a la plaça Sant Roc, 20, 08201 Sabadell, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 20093, foli 1, full B-1561. Entitat promotora: Banco de Sabadell, S.A.

Tota aquesta informació té caràcter merament orientatiu i no té valor contractual. Posat cas de contradicció entre la informació inclosa aquí i la documentació contractual, sempre prevaldrà la documentació contractual.

 • Sol·licitar ara...
  • Per Internet
  • Visitant les nostres oficines

  Plans de pensions i previsió
  • Trucar al número
   902 323 000
   Tots els dies, les 24 h.
  • Enviar un
    correu electrònic
  • Visitar una de les nostres oficines


Altres productes que poden ser del seu interès

Continua sense haver pres una decisió?


  Potser està buscant...