Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Simulador d’estalvi
  • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.
Li pot interessar...

• Guia Renda Vitalícia
 

Pla Estalvi

Estalvia periòdicament per al teu futur. I sense gairebé adonar-te’n!

Plan Ahorro
Des d’un import de només 30 € per aportació hi pots anar fent les teves aportacions periòdiques o extraordinàries. Veuràs com n’és de fàcil estalviar!
Rendibilitat 100% assegurada i coneguda per endavant.
Els teus estalvis disponibles quan els necessitis, sense penalització per rescat.

Què és Pla Estalvi i com funciona?

Pla Estalvi és una assegurança de vida estalvi que facilita la teva constància i et permet estalviar al teu ritme, d’una manera senzilla i còmoda.

Amb una rendibilitat garantida per al saldo del teu pla, podràs disposar d’aquest saldo quan vulguis, sense cap penalització per rescat.

Des d’un import de 30 euros per aportació, tu decideixes quant aportar-hi i quan fer-ho. Hi pots fer aportacions periòdiques o extraordinàries, per tal que puguis estalviar gairebé sense adonar-te’n i sense esforços.

Mira tot el que pots arribar a estalviar amb el Pla Estalvi!

30 € mensuals el primer any

Estalvi

*Imports calculats amb una revaloració anual de les aportacions del 5%. El tipus d’interès tècnic aplicat per a un capital acumulat durant 5 anys és del 0,10%, per a un capital acumulat durant 10 anys és del 0,10%, per a un capital acumulat durant 20 anys és del 0,15% i per a un capital acumulat durant 30 anys és del 0,20%. Aquesta simulació és merament informativa, no vincula cap de les parts i no té valor contractual. Els càlculs són orientatius i en cap cas constitueixen cap compromís per a l’asseguradora.

Pla Estalvi és el meu producte?

Estalvia més fàcilment amb dos consells!

També has de saber:Pla Estalvi és una assegurança de vida estalvi, subjecta als termes i les condicions contractats en la pòlissa, de BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF A08371908 i domicili al c. Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid, inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d'entitats asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau C-0557, que té com a intermediari BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A03424223 i domicili a l'av. Oscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R. M. d'Alacant i en la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0004. Té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat financera d'acord amb l'article 21 de la Llei 26/2006 de mediació d'assegurances i reassegurances privades.

Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d'agència d'assegurances en el web www.bancosabadell.com/bsmediacion.
  • Sol·licitar-lo ara...
    • Per Internet
    • Visita les nostres oficines    Altres productes que poden ser del seu interès