Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció en línia - Xat
 • @BancoSabadell


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Simulador d’estalvi
 • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.

Pla Estalvi

Sembri avui per recollir demà

Plan Ahorro

1
/
6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.

Flexibilitat + rendibilitat + liquiditat

Pla Estalvi és una assegurança de vida-estalvi adequada per a aquelles persones que vulguin estalviar amb una rendibilitat garantida coneguda per endavant i amb una flexibilitat total.


Estalviï amb més facilitat

Pla Estalvi li permet fer aportacions mensuals a partir de només 50 euros i acumular, d’aquestamanera, un capital amb més facilitat. A més a més, hi pot fer aportacions extraordinàries quanvulgui.


Rendibilitat 100% garantida

La rendibilitat és creixent en funció del saldo acumulat, garantida per trimestres o semestres naturals i coneguda per endavant.


Disponibilitat total

Pot disposar del saldo acumulat en el seu pla, totalment o parcialment, en qualsevol moment i sense cap penalització ni comissió.


Fiscalitat

Quan es produeixi el rescat, els rendiments obtinguts tributaran com a rendiments del capitalmobiliari i estaran subjectes a retenció en aquell mateix moment segons la normativa fiscal vigent.


A més a més…

En cas de defunció del prenedor, els beneficiaris rebran el saldo acumulat més un capital addicional del 10%1.

1. Amb un màxim de 12.000 euros (600 euros per a assegurats amb una edat superior als 65 anys o que presentin riscos agreujats).En cas de mort per accident, només per als assegurats de menys de 65 anys, els beneficiaris rebran el saldo acumulat més un capital addicional del 100%, amb un màxim de 150.000 euros. Producte contractable només per a residents.

Pla Estalvi és una assegurança de vida de BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros que té BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A. com a intermediari, NIF A03424223, amb domicili social a l’av. Diagonal, 407 bis, 08008 Barcelona, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. OV-0004. Té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat financera d’acord amb l’article 21 de la Llei 26/2006 de mediació d’assegurances i reassegurances privades. BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, amb NIF A08371908 i domicili social al c. Sena, 12, PIAE Can Sant Joan, 08174 Sant Cugat del Vallès. Pot consultar les entitats asseguradores amb les que BanSabadell Mediación ha celebrat un contracte d’agència d’assegurances a la web www.dgsfp.mineco.es.Vull que m’ho expliquin tot en persona

Demani cita amb un dels nostres gestors i completi la seva tranquil·litat.

 

 • Sol·licitar ara...
  • Per Internet
  • Visitant les nostres oficines

  Pla Estalvi
  • Trucar al número
   902 323 000
   Tots els dies, les 24 h.
  • Enviar un
    correu electrònic
  • Visitar una de les nostres oficines


Altres productes que poden ser del seu interès