Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

BS Infoempresa setembre- Num 58

Número 58, corresponent al mes de setembre de 2015, de BS InfoEmpresa: la newsletter de Banc Sabadell amb informació especialitzada per a empreses.

 • Resumen de productos
       

  Finançament

  Banc Sabadell li presenta les solucions de finançament de circulant perquè les empreses sempre disposin dels diners necessaris per créixer.

  Més informació

  Mitjans de pagament

  La utilització de formats SEPA XML a partir de l’1 de febrer de 2016 és una exigència europea de compliment obligat. Banc Sabadell està preparat i disposat a ajudar aquelles empreses que encara no han adaptat els seus sistemes a l’entrada en el món SEPA.

  Més informació

  Assegurances

  A Banc Sabadell sabem que un imprevist mal protegit pot suposar un seriós contratemps. Per això, la nostra oferta d’ASSEGURANCES per a autònoms i comerços ofereix un equilibri òptim entre la qualitat i l’abast de les cobertures i el cost de les primes.

  Més informació

  Targetes

  La targeta Business Or MasterCard és una solució òptima a la gestió i l’administració professional, amb la qual, a més a més, obtindrà uns avantatges addicionals per a l’empresa.

  Més informació

  L’opinió de l’especialista

  Diversos aspectes que cal tenir en compte per interpretar uns estats financers.

  Més informació