Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

BS Infoempresa octubre- Num 59

Número 59, corresponent al mes d'octubre de 2015, de BS InfoEmpresa: la newsletter de Banc Sabadell amb informació especialitzada per a empreses.

 • Resumen de productos
       

  Com reforçar el contracte

  Un contracte escrit, clar, complet i precís no és només un recurs excel·lent en cas de disputa, sinó que bàsicament és una manera de prevenir el conflicte, en obligar les parts a fer un esforç de concreció dels seus respectius interessos i capacitats.

  Més informació

  Finançament

  Mitjançant aquesta línia és possible finançar fins al 100 % de l’import de vehicles nous o usats amb una antiguitat màxima d’un any.

  Més informació

  Finançament

  Banc Sabadell ha subscrit una nova línia amb el Banc Europeu d’Inversions (BEI) destinada als autònoms i les pimes del sector agrari.

  Més informació

  Franquícies

  Banc Sabadell, conjuntament amb l'Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF), organitza un congrés els dies 12 i 13 de novembre a l'Auditori Joan Oliu del centre corporatiu del banc a Sant Cugat del Vallès.

  Més informació

  Franquícies

  Banc Sabadell, en la seva línia habitual de compromís amb el sector de la franquícia, serà present en la 26a edició del Saló Internacional de la Franquícia (SIF), que es celebrarà a Fira València del 15 al 17 d’octubre.

  Més informació

  Comerç Exterior

  Banc Sabadell considera el Perú una de les destinacions més interessants per a la inversió i l’exportació espanyola i, per això, ha obert una nova oficina de representació a Lima.

  Més informació

  Informe de Mercats

  Obtingui totes les claus dels mercats financers explicades d’una manera senzilla i comprensible.

  Més informació