Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

BS Infoempresa març- Num 53

Número 53, corresponent al mes de març de 2015, de BS InfoEmpresa: la newsletter de Banc Sabadell amb informació especialitzada per a empreses.

 • Resumen de productos
       

  Finançament

  Mitjançant un únic contracte i un únic compte corrent, Crediglobal posa a la seva disposició un límit global de risc que permet fer les operacions més habituals d’àmbit tant nacional com internacional per al finançament del circulant de la seva empresa.

  Més informació

  Productes

  El factoring cobreix, en un sol producte, necessitats diferents com el finançament, la cobertura d’insolvència de la cartera de clients i la gestió de cobrament de les factures.

  Més informació

  Assegurances

  A Banc Sabadell posem a la seva disposició la millor oferta d’assegurances pensant en la millor protecció per als nostres clients.

  Més informació

  Comerç exterior

  El desembre de 2015 es crearà ASEAN. Definida com una comunitat econòmica única, sense aranzels interiors i amb lliure circulació de béns, serveis, capitals i treballadors qualificats, l’ASEAN es constitueix en una destinació unificada d’inversió.

  Més informació

  Informe de Mercats

  Obtingui totes les claus dels mercats financers explicades d’una manera senzilla i comprensible.

  Més informació