Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

BS Infoempresa maig- Num 55

Número 55, corresponent al mes de maig de 2015, de BS InfoEmpresa: la newsletter de Banc Sabadell amb informació especialitzada per a empreses.

 • Resumen de productos
       

  Productes

  A Banc Sabadell des de fa temps hem implantat un únic document contractual vinculat al compte corrent de les empreses, el Crediglobal.

  Més informació

  TPV

  Mitjançant el servei DCC (Dynamic Currency Conversion), activat per defecte en tots els TPV de Banc Sabadell, els comerços que cobrin de targetes estrangeres de països no euro poden obtenir una comissió extra.

  Més informació

  Mitjans de pagament

  És una targeta totalment gratuïta i sense cap tipus de comissions que li facilitarà, a més, la gestió de la comptabilitat de la seva empresa o negoci.

  Més informació

  Opinió de l’especialista

  En la mesura que els importadors són normalment creditors per IVA en imports rellevants, el nou sistema simplifica i agilitza notablement la deducció de l’impost, i així s’evita la generació de saldos per retornar de manera recurrent.

  Més informació

  Informe de mercats

  Obtingui totes les claus dels mercats financers explicades d’una manera senzilla i comprensible.

  Més informació