Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

BS Infoempresa juny- Num 56

Número 56, corresponent al mes de juny de 2015, de BS InfoEmpresa: la newsletter de Banc Sabadell amb informació especialitzada per a empreses.

 • Resumen de productos
       

  Productes

  El pròxim 27 de juliol de 2015 finalitza el termini per a la declaració de l’impost sobre societats (model 200), i Banc Sabadell posa a la seva disposició una manera còmoda, segura i fàcil de tramitar i liquidar el pagament d’aquests impostos.

  Més informació

  Cobraments i pagaments

  Phone&Sell és la nova solució de cobrament de Banc Sabadell per als comerços que vulguin fer vendes per telèfon amb targeta.

  Més informació

  Assegurances

  Protecció Salut Pimes és una nova assegurança dissenyada per facilitar l’accés a la medicina privada als col·lectius laborals i les seves famílies.

  Més informació

  Opinió de l’especialista

  És molt important que l’empresari interessat a internacionalitzar la seva empresa conegui mínimament els instruments jurídics que li han de servir per reforçar la seva posició jurídica i per no incórrer en errors greus que li puguin ocasionar conseqüències econòmiques, comercials i personals no desitjades.

  Més informació

  Informe de Mercats

  Obtingui totes les claus dels mercats financers explicades d’una manera senzilla i comprensible.

  Més informació