Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

BS Infoempresa gener- Num 51

Número 51, corresponent al mes de gener de 2015, de BS InfoEmpresa: la newsletter de Banc Sabadell amb informació especialitzada per a empreses.

 • Resumen de productos
       

  Finançament

  Banc Sabadell ha subscrit una nova línia amb el Banc Europeu d’Inversions per a l’adquisició i renovació de vehicles comercials i industrials amb possibilitat de finançar fins al 100% de l’import dels vehicles.

  Més informació

  IVA

  Banc Sabadell li ofereix la possibilitat de finançar el pagament o anticipar la devolució de l’impost amb unes condicions excel·lents de finançament, a través del nostre Préstec Impostos Empreses.

  Més informació

  Assegurances

  Posem a disposició dels nostres clients la gamma d’assegurances Zurich per a empreses, amb àmplies cobertures que garanteixen a les empreses assegurades la millor protecció, sigui quina sigui la seva activitat i dimensió.

  Més informació

  Oportunitats de negoci exterior (ONE)

  La diversificació de productes i mercats s’imposa cada vegada més en un entorn global i de canvi permanent. Ens hem de preparar per poder fer front a les oportunitats allà on siguin, tant al nostre país com en altres països.

  Més informació

  Informe de Mercats

  Obtingui totes les claus dels mercats financers explicades d’una manera senzilla i comprensible.

  Més informació