Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Negoci Internacional

Implantació nova Web Negoci Internacional

Negoci Internacional

Des del començament, el que es buscava era transmetre als clients i no clients una sèrie d’aspectes que consideràvem fortaleses del negoci internacional del banc, com ara: proporcionar contingut de qualitat, vocació de marca i, sobretot, formació i informació per acompanyar totes les empreses, tant les que mai han portat a terme cap operació d’internacional com aquelles que ja han fet operacions i són conscients de la complexitat, moltes vegades, d’aquestes.

No hem d’oblidar la paraula acompanyament, atès que és el reflex de l’interès dels usuaris en buscar informació a Internet, a la cerca de continguts pràctics, i, en aquest sentit, Banc Sabadell és el nexe d’unió, ja que evidentment aporta productes de finançament i servei als clients, però amb un valor afegit: l’acompanyament i l’assessorament en les tasques d’internacional.

L’objectiu final és potenciar clarament la presència de Banc Sabadell com a líder de referència en negoci internacional i en la cerca de recursos per a la internacionalització i la sortida a l’exterior de les empreses espanyoles.

A més a més, hi afegim el fet de poder transmetre la nostra presència internacional i el servei que podem aportar arreu del món i el suport de Banc Sabadell a totes les iniciatives de negoci que es vulguin expansionar a l’exterior, ja sigui des del punt de vista de negoci internacional o d’implantació.

Hem aprofitat, a més a més, per agrupar el contingut i presentar-lo d’una manera simple i directa als clients, de manera que es dóna més valor, si és possible, a la nostra iniciativa reeixida d’Exportar per Créixer, que tanta acceptació ha tingut a Espanya.

En aquest web tindran a disposició seva tot un equip d’especialistes de negoci internacional que ajudaran les empreses a ampliar el seu negoci a Espanya i fora d’Espanya i els oferiran, alhora, recursos informatius i de gestió a llarg termini de tot el procés, des de la idea fins a l’execució final.

Aquest nou concepte de web clarament treballa més en l’àmbit de l’aspiració, de la motivació, i comunica de manera clara i directa: “obrir camins” evoca el concepte d’avançar en nous reptes, països en què Banc Sabadell, a través de Sabadell Negoci Internacional, ha de facilitar les tasques a les empreses.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic