Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...


L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Li pot interessar...

Línia BS-BEI

Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial  CDTI
Què és i en què consisteix el finançament del BEI. Més informació


El BEI és el banc de finançament a llarg termini de la Unió Europea. El seu objectiu és contribuir a la integració, al desenvolupament equilibrat i a la cohesió social i econòmica dels estats membres de la Unió Europea. El BEI està intensificant el seu suport a les pimes i a les empreses de mitjana capitalització europees facilitant a aquest important sector l'accés a línies de crèdit noves i vitals. La durada d'aquests préstecs és de 2 anys com a mínim (la durada final del préstec dependrà de la vida econòmica i tècnica del projecte finançat) i podran utilitzar-se per finançar des de projectes de petita dimensió fins a inversions amb un cost màxim previst de 25 milions d'EUR. No obstant això, l'aportació del BEI no podrà superar els 12,5 milions d'EUR.
Línia BS-BEI VEHICLES


Informació d'interès per a autònoms i empreses.

Banc Sabadell ha signat amb el Banc Europeu d’Inversions (BEI) una línia de finançament destinada a fomentar els projectes d’adquisició i renovació de vehicles industrials i comercials.

Més informació


Línia BS-BEI AGRARI


Informació d’interès per autònoms i empreses del sector agrícola, ramader, pesquer i agroalimentari.

Banc Sabadell ha signat amb el Banc Europeu d’Inversions (BEI), una nova línia de finançament de 100 milions d’Euros, amb la finalitat de fomentar i recolzar els projectes realitzats per empreses i autònoms del sector agrari.