Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • Atenció online - xat
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Li pot interessar...

Compromís Empreses

Línies ICO

Líneas de Ámbito Estatal

Informació d’interès per a empreses, pimes i autònoms.


Banc Sabadell ha subscrit les línies ICO 2019 amb la finalitat de respondre qualsevol tipus de necessitat de finançament i necessitats de liquiditat i promoure i impulsar les inversions de les empreses.

Les línies ICO 2019 ofereixen terminis fins a 20 anys i import màxim per finançar fins a 12,5 MM d’euros.

Sigui quina sigui la dimensió de la seva empresa o negoci, i siguin quines siguin les seves necessitats, disposa del finançament que li calgui i en les millors condicions.

Consulti el detall de les línies:

ICO Empreses i Emprenedors 2019

Banc Sabadell  ha subscrit la Línia ICO Empreses i Emprenedors, destinada a finançar les inversions en actius fixos productius en territori nacional i poder així donar cobertura a les necessitats de liquiditat.

Més informació

ICO Internacional 2019

Banc Sabadell  ha subscrit la Línia ICO Internacional, destinada a cobrir les necessitats de liquiditat i facilitar el finançament necessari per emprendre els seus projectes d’inversió fora del territori nacional.

Més informació

ICO Garantia SGR / SAECA 2019

Banc Sabadell  ha subscrit la Línia ICO Garantia SGR / SAECA, destinada a finançar els projectes d’inversió tant dins com fora del territori nacional i poder així donar cobertura a les seves necessitats de liquiditat. 

Més informació

ICO Exportadors 2019

Banc Sabadell  ha subscrit la línia ICO Exportadors a curt termini, amb la finalitat d’aportar liquiditat a autònoms o empreses espanyoles per mitjà de l’avançament de factures derivades de la seva activitat exportadora, o amb l’objectiu de cobrir els costos previs de producció i elaboració dels béns objecte d’exportació (prefinançament).

Més informació

ICO Crèdit Comercial 2019

Banc Sabadell ha subscrit la línia ICO Crèdit Comercial, destinada a dotar de liquiditat autònoms o empreses amb domicili social a Espanya per finançar l’avançament de factures derivades de la seva activitat comercial a curt termini en territori nacional.

Més informació