Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Li pot interessar...

Línies de Finançament BEI

T'ajudem a finançar els projectes de la teva empresa amb les línies de finançament del Banc Europeu d'Inversions (BEI). Dirigides a autònoms i empreses de fins a 2.999 empleats, destinades a les inversions que reforcin la producció i la competitivitat de les empreses.

BEI Innovfin

Banc Sabadell i el Banc Europeu d’Inversions (BEI) han subscrit la línia BEI INNOVFIN AGRO, que té per objectiu facilitar i accelerar l’accés al finançament a les empreses innovadores i a les no innovadores, i també a les empreses que duen a terme tant projectes innovadors com no innovadors.

BEI Inversió i canvi climàtic

Banc Sabadell i el Banc Europeu d’Inversions (BEI) han subscrit la línia BEI INNOVFIN AGRO, que té per objectiu facilitar el finançament dels projectes d’inversió o circulants duts a terme per les empreses que operen en sectors industrials i de serveis, amb una atenció especial als projectes amb Inversió Mediambiental.
Saber-ne més
Cita gestor

Tens dubtes?

Som aquí per resoldre’ls. Demana cita en menys d'un minut i un gestor estudiarà les necessitats de la teva empresa per oferir-te la solució que millor s'adapti a les teves necessitats.