Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Life Care

L’assegurança de vida per viure més tranquil i que protegeix el que estimes més

Life Care

Life Care és una assegurança de vida que li aporta tranquil·litat, gràcies al fet que cobreix els riscos de decés i d’invalidesa permanent absoluta (IPA), ja sigui per accident o per malaltia, protegint el que més valora.
 

Life Care s’adapta a vostè

Life Care s’adapta a la seva edat i a la seva situació familiar. Així, cada client pot gaudir d’una oferta completa per a la seva assegurança de vida, competitiva i adaptada al seu perfil:

 • Si té fills menors, assegurem el seu futur i li oferim cobertura gratuïta de doble capital en cas de decés conjunt de l’assegurat i el cònjuge per accident.
 • Si ja no té fills al seu càrrec, adaptem el capital assegurat a les seves necessitats.

Solicitar una cita

I per fer-t’ho més fàcil...

Quotes adaptades a tu


Divideix la prima de l’assegurança de manera mensual o trimestral sense recàrrec.

Consultes mèdiques sense límit


Les 24 h al dia, 365 dies l’any.2

Diagnòstics contrastats


Demana una segona opinió mèdica quan ho necessitis.2

Assessorament personalitzat


Sobre nutrició, al·lèrgies i alimentació infantil.2

Acosta’t a l’oficina i beneficia’t d’ofertes especials per a tu i per als teus familiars.

I, si contracta dues assegurances Life Care a la vegada, es beneficiarà d’un descompte familiar del 10% i d’un descompte del 40% per a capitals assegurats superiors a 200.000 euros

 

Destacat
Life care mujer
Life Care Mujer
Perquè només pensis en el que més importa
Aconseguiràs fins a 70.000 euros en cas de càncer femení (mama, ovaris o úter, entre d’altres) gràcies a la cobertura de malalties greus.1
Per protegir els que més estimes
Mantingues l’estabilitat econòmica de la teva família en cas de defunció, invalidesa permanent absoluta o malaltia greu.
Per ajudar els altres
Contracta una assegurança Life Care Mujer i donarem 3 € a la investigació contra el càncer femení.

Life Care i Life Care Premium són assegurances de BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros, subjecte als termes i condicions contractats en la pòlissa, amb NIF A08371908 i domicili al carrer Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid. Inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d’entitats asseguradores de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau C-0557.

Life Care Mujer és una assegurança de vida de BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros y Reaseguros, subjecta als termes i condicions contractats a la pòlissa, amb NIF A08371908 i domicili social al carrer Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid, inscrita en el Registre Mercantil de Madrid i en el Registre d’Entitats Asseguradores de la DGSyFP amb clau núm. C-0557.

1. Cobertura subjecta a un període de carència de 6 mesos.

2. Els serveis mèdics addicionals de consulta de medicina general, segona opinió mèdica internacional, consulta pediàtrica i consulta nutricional els presta Advance Medical - Health Care Management Services, S.A., o una altra entitat de característiques similars, sempre que la pòlissa d’assegurança estigui en vigor. BanSabadell Vida, S.A., de Seguros y Reaseguros, es reserva el dret de cancel·lar o modificar aquests serveis, que tenen com a objectiu proporcionar informació general de salut. En cap cas Advance Medical pot fer diagnòstics ni recomanar tractaments. Les recomanacions obtingudes d’aquests serveis es basen en informació facilitada pel client i no substitueixen una possible visita mèdica.

Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que estableix la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en la web www.bancsabadell.com/bsmediacion. www.bancosabadell.com/bsmediacion.Altres productes que poden ser del seu interès