Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Life Care: assegurança de vida

Life Care, l'assegurança de vida que s'adapta a tu

Life Care

Life Care és una assegurança de vida que t’aporta tranquil·litat, gràcies al fet que cobreix els riscos de decés i d’invalidesa permanent absoluta (IPA), ja sigui per accident o per malaltia, protegint el que més valores.
 

Life Care s’adapta a tu

Life Care s’adapta a la teva edat i a la teva situació familiar. Així, cada client pot gaudir d’una oferta completa per a la seva assegurança de vida, competitiva i adaptada al seu perfil:

 • Si tens fills menors, assegurem el seu futur i t’oferim cobertura gratuïta de doble capital en cas de decés conjunt de l’assegurat i el cònjuge per accident.
 • Si ja no tens fills al teu càrrec, adaptem el capital assegurat a les teves necessitats.

Sabadell Assegurança de Vida

Només fins al 31/03/2022!
Promo Vida
Ara, 1+1 sumen… 100 €!
Com els pots aconseguir? Tens dues opcions:

1. Contractant la teva assegurança Life Care + una assegurança Protecció Salut, Autos o Llar.

2. Ja tens contractada una assegurança Protecció Salut, Autos o Llar? Contracta una assegurança de vida Life Care.

Consulta tota la informació aquí.

La prima anual de Life Care ha de ser igual o superior a 250 €.En el cas que la prima anual de l'assegurança Life Care no arribi als 250 €, rebràs un abonament de 50 €, sempre que la prima anual mínima sigui superior a 150 €.

M'interessa
 

I per fer-t’ho més fàcil...

Sabadell Assegurança Vida

Quotes adaptades a tu


Divideix la prima de l’assegurança de manera mensual o trimestral sense recàrrec.

Sabadell Assegurança Vida

Consultes mèdiques sense límit


Les 24 h al dia, 365 dies l’any.1

Sabadell Assegurança Vida

Diagnòstics contrastats


Demana una segona opinió mèdica quan ho necessitis.1

Sabadell Assegurança Vida

Assessorament personalitzat


Sobre nutrició, al·lèrgies i alimentació infantil.1

Vols conèixer totes les cobertures de salut ofertes per l'assegurança Life Care? T'ho expliquem tot aquí.

Acosta’t a l’oficina i beneficia’t d’ofertes especials per a tu i per als teus familiars.

I, si contractes dues assegurances de vida Life Care alhora, et beneficiaràs d'un descompte familiar del 10 % i d'un descompte del 40 % per a capitals assegurats superiors a 200.000 euros.

 

Destacat
Life care mujer
Life Care Dona: l'assegurança de vida per a elles
Amb la cobertura de malalties greus derivades del càncer femení, que inclou un capital de fins a 70.000 €.2
Per protegir els que més estimes
Mantingues l’estabilitat econòmica de la teva família en cas de defunció, invalidesa permanent absoluta o malaltia greu.
Per ajudar els altres
Contracta una assegurança de vida Life Care Dona i donarem 3 € a la recerca contra el càncer femení.Bases de la promoció:

L'entitat organitzadora d'aquesta promoció és BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros.S'inclouen en aquesta promoció les noves assegurances de vida Life Care, Life Care Dona i Life Care Premium, amb una prima mínima anual de 150 euros, i les noves assegurances d'auto, llar i salut, Protecció Autos, Protecció Llar i Protecció Salut, respectivament, contractades entre el 20 de setembre de 2021 i el 31 de març de 2022 («Període promocional»). La data d'efecte de qualsevol de les assegurances de vida contractades s'ha de trobar dins del Període promocional, mentre que la data d'efecte de les assegurances Protecció Autos, Protecció Llar i Protecció Salut podrà ser fins al 30 de setembre de 2022 inclòs. També poden participar en aquesta promoció els clients amb assegurances Protecció Autos, Protecció Llar i/o Protecció Salut ja vigents el 20 de setembre de 2021.

Queden exclosos d'aquesta promoció els reemplaçaments de pòlisses de tots els productes esmentats, anul·lades i reactivades (o noves, però que asseguren un risc que ja havia estat assegurat amb anterioritat) en els últims 12 mesos naturals, mitjançant qualsevol dels seus canals de distribució. El prenedor de les assegurances ha de ser el mateix en les assegurances afectades (excepte en Protecció Salut, en què pot ser prenedor o assegurat). L'ingrés dels 50 o 100 euros (en funció de si la prima mínima anual de l'assegurança de vida és d'entre 150 i 249 euros o de 250 euros o més, respectivament) es farà mitjançant transferència bancària al client en un termini de 20 dies naturals a comptar des que s'hagi fet efectiu el pagament de la prima de l'última assegurança contractada, en el cas que contracti les dues durant el Període promocional, o bé des que s'hagi fet efectiu el pagament de la prima de l'assegurança de vida en el cas que ja disposés d'alguna de les altres assegurances d'auto, llar o salut incloses en la promoció. Pot consultar les bases de la promoció a www.bancosabadell.com/lifecare.

Life Care, Life Care Premium i Life Care Dona són assegurances de vida de BanSabadell Vida, Sociedad Anónima de Seguros, subjectes als termes i les condicions contractats a la pòlissa, amb NIF A-08371908 i domicili social al carrer Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid, inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d'entitats asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. C-0557.

Protecció Llar és una assegurança de BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-64194590 i domicili al carrer Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid, inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d'entitats asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. C-0767.

Protecció Autos és una assegurança de Zurich Insurance plc, Sucursal a Espanya, amb NIF W-0072130H i domicili al c. Agustín de Foxá, 27, 28036 Madrid, inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d’entitats asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. E-0189.Protecció Salut és un producte de les asseguradores Sanitas, S.A. de Seguros i BanSabadell Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros, en règim de coassegurança i amb la participació al 50 % de cadascuna en la coassegurança. Sanitas, Sociedad Anónima de Seguros, amb NIF A-28037042 i domicili social al c. Ribera del Loira, 52, 28042 Madrid, Espanya, inscrita en el R. M. de Madrid i en el Registre d’entitats asseguradores de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau C-320.

Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l’av. Óscar Esplá. 37, 03007, Alacant, inscrita en el R.M. d'Alacant i en el Registre administratiu de distribuïdors d’assegurances i reassegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. OV-0004, que actua per a BanSabadell Vida, BanSabadell Seguros Generales, Zurich plc, sucursal a Espanya i Sanitas. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d'acord amb el que disposa la normativa de distribució d'assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediació ha formalitzat un contracte d’agència d’assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion.

1. Els serveis mèdics addicionals de consulta de medicina general, segona opinió mèdica internacional, consulta pediàtrica i consulta nutricional són prestats per Advance Medical - Health Care Management Services, S.A., o una altra entitat de característiques similars, sempre que la pòlissa d'assegurança estigui en vigor. BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros es reserva el dret a cancel·lar o modificar aquests serveis, que tenen com a objecte proporcionar informació general de salut. En cap cas Advance Medical farà diagnòstics ni recomanarà tractaments. Les recomanacions obtingudes d'aquests serveis es basen en informacions facilitades pel client i no substitueixen una possible visita mèdica.

2. Cobertura subjecta a un període de carència de 6 mesos.


Altres productes que poden ser del seu interès