Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Enviar un
  correu electrònic
 • Truqui al número
  963 085 000
  Tots els dies, les 24h.
 • Visiti una de les
  nostres oficines
Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Life Care

L’assegurança de vida per viure més tranquil i que protegeix el que estimes més

Life Care

Life Care és una assegurança de vida que t’aporta tranquil·litat, gràcies al fet que cobreix els riscos de decés i d’invalidesa permanent absoluta (IPA), ja sigui per accident o per malaltia, protegint el que més valores.
 

Life Care s’adapta a tu

Life Care s’adapta a la teva edat i a la teva situació familiar. Així, cada client pot gaudir d’una oferta completa per a la seva assegurança de vida, competitiva i adaptada al seu perfil:

 • Si tens fills menors, assegurem el seu futur i t’oferim cobertura gratuïta de doble capital en cas de decés conjunt de l’assegurat i el cònjuge per accident.
 • Si ja no tens fills al teu càrrec, adaptem el capital assegurat a les teves necessitats.

Solicitar una cita

Promoció
Promo Vida
Les teves assegurances venen amb 100 € extra

Contracta ara la teva assegurança Life Care més una assegurança Protecció Salut, Autos o Llar i s'ingressaran 100 € al teu compte. Només fins al 31/07/2021.

També pots aconseguir-los si ja tens una assegurança Protecció Salut, Autos o Llar i contractes ara una assegurança de vida Life Care.

Consulta tota la informació aquí.

La prima anual de Life Care haurà de ser superior a 250 €.

Els vull

I per fer-t’ho més fàcil...

Quotes adaptades a tu


Divideix la prima de l’assegurança de manera mensual o trimestral sense recàrrec.

Consultes mèdiques sense límit


Les 24 h al dia, 365 dies l’any.2

Diagnòstics contrastats


Demana una segona opinió mèdica quan ho necessitis.2

Assessorament personalitzat


Sobre nutrició, al·lèrgies i alimentació infantil.2

Vols conèixer totes les cobertures de salut ofertes per l'assegurança Life Care? T'ho expliquem tot aquí.

Acosta’t a l’oficina i beneficia’t d’ofertes especials per a tu i per als teus familiars.

I, si contractes dues assegurances Life Care a la vegada, et beneficiaràs d’un descompte familiar del 10% i d’un descompte del 40% per a capitals assegurats superiors a 200.000 euros.

 

Destacat
Life care mujer
Life Care Mujer
Perquè només pensis en el que més importa
Aconseguiràs fins a 70.000 euros en cas de càncer femení (mama, ovaris o úter, entre d’altres) gràcies a la cobertura de malalties greus.1
Per protegir els que més estimes
Mantingues l’estabilitat econòmica de la teva família en cas de defunció, invalidesa permanent absoluta o malaltia greu.
Per ajudar els altres
Contracta una assegurança Life Care Mujer i donarem 3 € a la investigació contra el càncer femení.

1. Cobertura subjecta a un període de carència de 6 mesos.

2. Els serveis mèdics addicionals de consulta de medicina general, segona opinió mèdica internacional, consulta pediàtrica i consulta nutricional són prestats per Advance Medical - Health Care Management Services, S.A., o una altra entitat de característiques similars, sempre que la pòlissa d'assegurança estigui en vigor. BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros es reserva el dret a cancel·lar o modificar aquests serveis, que tenen com a objecte proporcionar informació general de salut. En cap cas Advance Medical farà diagnòstics ni recomanarà tractaments. Les recomanacions obtingudes d'aquests serveis es basen en informacions facilitades pel client i no substitueixen una possible visita mèdica.

Life Care, Life Care Premium i Life Care Dona són assegurances de BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF A-08371908 i domicili social al c. Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid. Inscrita en el R. M. de Madrid i en la DGSiFP amb la clau C-0557.

Les assegurances Life Care, Life Care Premium i Life Care Dona les mitjança BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A. i són productes de l'entitat asseguradora BanSabadell Vida, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb la qual BanSabadell Mediación ha signat un contracte d'agència d'assegurances. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion. Les dades societàries de BanSabadell Mediación són les següents: NIF A-03424223, domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el R. M. d'Alacant i en el Registre administratiu de distribuïdors d’assegurances i reassegurances de la DGSiFP amb la clau OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.Altres productes que poden ser del seu interès