Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Inversió

Campanya “CREURE”

Creure

CREURE és confiança, és crèdit, és creixement

“Estem sortint de la crisi”, així ho manifesten la majoria d’analistes econòmics i també hi ha consens de mercat en el fet que la recuperació, encara que és dèbil i lenta, s’està consolidant.

Aquesta consolidació s’ha de veure com una oportunitat per a les empreses per prendre la iniciativa en aquells aspectes que la crisi havia ralentitzat o paralitzat,

L’increment de l’activitat es canalitza a través de les idees, de les capacitats i dels objectius de les empreses, i també sobretot per la confiança, però avui en dia encara es pensa que el finançament és un fre per a les mateixes empreses i els seus clients i/o proveïdors.

Per tot això, a Banc Sabadell, com a motor generador d’aquest necessari finançament, ens preocupem de fer arribar el crèdit a les empreses a partir d’uns conceptes bàsics en tota relació econòmica, que són la credibilitat  i la confiança.  Aquests dos aspectes queden materialitzats en la nova campanya CREURE que ha posat en marxa Banc Sabadell, per tal de fer arribar el finançament de manera àgil i ràpida  a tots els seus clients.

La campanya CREURE el vol acompanyar per facilitar-li l’assoliment dels nous reptes i objectius, de manera que el creixement ajudi a posicionar l’empresa i guanyi activitat, clients i quota de mercat.

Recordi:
CREURE = CONFIANÇA = CRÈDIT = CREIXEMENT

Banc Sabadell posa a disposició seva tota la xarxa d’oficines i gestors, així com els diversos canals electrònics (BS Online) i les xarxes socials (Twitter, Facebook...), perquè pugui consultar les característiques de la campanya CREURE i constati així que creiem en les empreses, hi confiem i els facilitem el finançament necessari per acompanyar-les en l’èxit i els increments futurs.

Banc Sabadell confia en les empreses, CREU en les empreses.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic