Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Institucions
religioses

Atenció personalitzada orientada a les necessitats de les institucions.

Banc Sabadell fa més de 40 anys que treballa al costat de les institucions religioses aportant-los solucions a la seva mida.

La seva institució disposarà d’una xarxa de més de 2.000 oficines, gestors especialitzats i solucions per al seu dia a dia, a la web i l’app Banc Sabadell.

Indicador de risc aplicable al compte adaptat a les institucions religioses.

1/6

Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.

Banco de Sabadell, S.A. es troba adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 euros per dipositant.


Instituciones Religiosas
Assessor Financer per a Entitats Religioses i del Tercer Sector
Curs

Assessor Financer per a Entitats Religioses i del Tercer Sector

Una proposta formativa única impulsada per Banc Sabadell en col·laboració amb la Universitat Francisco de Vitoria (UFV). Es tracta d'una certificació universitària que té com a objectiu principal reforçar i ampliar el coneixement especialitzat de les institucions religioses i el tercer sector amb continguts adaptats a la realitat d'aquests dos col·lectius.

100% online: accessible des de qualsevol dispositiu
Curta durada: 4 mesos (8 ECTS i 12 hores de convalidació EFPA)
Gratuït i exclusiu per a clients de Banc Sabadell
Diploma: títol propi de la UFV

Matrícula oberta ininterrompudament fins a l’agost del 2021.

M'interessa

Què li oferim?

Convenis

Tindrà condicions preferencials tant per a la seva institució com per a totes aquelles que en depenguin i en tot el territori del seu àmbit. També tindrà a la seva disposició el servei de gestió de patrimoni amb la nostra Banca Privada.

Finançament

Amb condicions i terminis personalitzats per tirar endavant tots els seus projectes: solucions per a escoles, residències, hospitals, obra social o qualsevol altra necessitat que pugui tenir.

Un compte adaptat a totes les institucions

Amb tots els avantatges que la seva institució necessita, sense haver de preocupar-se de res (gestió de cobraments, pagaments i rebuts domiciliats).

Vol més informació?

Per a qualsevol consulta relacionada amb els nostres serveis, pot enviar un correu electrònic a institucionesreligiosas@bancosabadell.com o trucar al 900 500 170.

Sistema DONE