Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Institucions
religioses

Atenció personalitzada orientada a les necessitats de les institucions.

Banc Sabadell fa més de 40 anys que treballa al costat de les institucions religioses aportant-los solucions a la seva mida.

La seva institució disposarà d’una xarxa de més de 2.000 oficines, gestors especialitzats i solucions per al seu dia a dia, a la web i l’app Banc Sabadell.

Instituciones Religiosas

Què li oferim?

Convenis

Tindrà condicions preferencials tant per a la seva institució com per a totes aquelles que en depenguin i en tot el territori del seu àmbit. També tindrà a la seva disposició el servei de gestió de patrimoni amb la nostra Banca Privada.

Finançament

Amb condicions i terminis personalitzats per tirar endavant tots els seus projectes: solucions per a escoles, residències, hospitals, obra social o qualsevol altra necessitat que pugui tenir.

Un compte adaptat a totes les institucions

Amb tots els avantatges que la seva institució necessita, sense haver de preocupar-se de res (gestió de cobraments, pagaments i rebuts domiciliats).

Vol més informació?

Per a qualsevol consulta relacionada amb els nostres serveis, pot enviar un correu electrònic a institucionesreligiosas@bancosabadell.com o trucar al 900 500 170.

600 DONE