Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Sabadell
Institucions Religioses
i Tercer Sector

Atenció personalitzada orientada a les necessitats de les institucions.

Indicador de risc aplicable al compte adaptat a les institucions religioses i tercer sector.

1/6

Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.

Banco de Sabadell, S.A. es troba adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 euros per dipositant.


Sistema DONE

Disposem de presència a tot el territori nacional, amb un elevat nombre d'oficines i amb una xarxa comercial formada i especialitzada.

Mitjançant els nostres convenis, facilitem un marc de condicions favorables a les institucions, d'aplicació en tot el territori nacional on tinguin presència.

Estem al seu costat per oferir-li les solucions financeres que necessita a través d'una àmplia gamma de productes i serveis adaptats al seu sector i a la seva casuística particular.

> Consulti tots els productes i serveis que posem al seu abast aquí.

Instituciones Religiosas

Què li oferim?

Ens adaptem a les necessitats financeres de les institucions

Convenis

Tindrà condicions preferencials tant per a la seva institució com per a totes aquelles que en depenguin, i en tot el territori del seu àmbit. També tindrà a la seva disposició el servei de gestió de patrimoni amb la nostra Banca Privada i Amundi, primera gestora d'Europa per volum gestionat.

Finançament

Amb condicions i terminis personalitzats per dur a terme tots els seus projectes: solucions per a col·legis, residències, hospitals, obra social o qualsevol altra necessitat que tingui.

Un compte adaptat a totes les institucions

Amb tots els avantatges que la seva institució necessita, sense haver de preocupar-se de res (gestió de cobraments, pagaments i rebuts domiciliats).

Vol més informació?

Per a qualsevol consulta relacionada amb els nostres serveis, pot enviar un correu electrònic a institucionesreligiosas@bancsabadell.com o a tercersector@bancsabadell.com o trucar al 900 500 170.