Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció online - xat
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Li pot interessar...

Compromís Empreses

ICO IDAE Eficiència Energètica 2017-2018

Banc Sabadell ha subscrit la línia ICO IDAE Eficiència Energètica per finançar les inversions en eficiència energètica dels sectors industrial i comercial, així com del sector d’hostaleria.

 • Característiques

  Beneficiaris:


  Tram indústria i comerç: Autònoms, pimes i grans empreses dels sectors industrial i comercial (públiques o privades) el CNAE 2009 de les quals es trobi dins dels inclosos al llistat de l’IDAE.


  Tram hostaleria: Persones físiques o jurídiques del sector de l’hostaleria, entenent com a tals els autònoms i les empreses l’activitat principal dels quals es correspongui amb els CNAE 2009 següents:

  • 55. Serveis d’allotjament.
  • 56. Serveis d’àpats i begudes.


  Inversions finançables:


  Tram indústria i comerç: Inversions efectuades en instal·lacions dels sectors industrial i comercial que redueixin les emissions de diòxid de carboni i el consum d’energia final mitjançant la millora de l’eficiència energètica i que constin al catàleg d’IDAE (www.idae.es). S’hi inclouen els costos necessaris per reduir el consum d’energia.


  Tram hostaleria: Les actuacions que consten al catàleg de mesures del Pla Renove d’estalvi i eficiència energètica en hostaleria.

  Més informació

  Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


Altres productes que poden ser del seu interès