Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Franquícies

Saló Internacional de la Franquícia (SIF) de València

SIF 2015

Banc Sabadell, en la seva línia habitual de compromís amb el sector de la franquícia, serà present en la 26a edició del Saló Internacional de la Franquícia (SIF), que es celebrarà a Fira València del 15 al 17 d’octubre.

Saló Internacional de la Franquícia (SIF)


Es tracta del saló pioner i degà del sector de la franquícia a Espanya i s’ha convertit en una eina indispensable per a aquest sector, a més de ser una cita obligada per a tots els emprenedors i els franquiciadors.

El caràcter internacional del certamen ha posicionat el SIF en un lloc referent dins del calendari de certàmens relacionats amb el sector de la franquícia. No en va el SIF té com a objectiu prioritari prestar el seu suport a les ensenyes que busquen implantar el seu model de negoci en altres països, les quals troben en el SIF la plataforma on donar resposta a les seves necessitats.

Segons dades de l’organització, en l’edició passada del SIF, un total de 389 marques van participar en la mostra comercial i va rebre la visita, al llarg de les seves tres jornades, d’un total de 8.707 visitants. Hi va destacar la presència de visitants procedents de països europeus com Alemanya, França, Itàlia, el Marroc, Portugal i Rússia i llatinoamericans com l’Argentina, el Brasil, Costa Rica, Mèxic, l’Uruguai i Veneçuela, així fins a un total de 20 nacionalitats.

En aquesta nova edició, SIF 2015 reunirà un ampli ventall d’oportunitats de negoci i d’autoocupació de tots els sectors econòmics i tornarà a ser el fòrum de formació i informació del sector per a tots aquells interessats en el món de la franquícia.

Banc Sabadell i la franquícia


La participació de Banc Sabadell en el Saló Internacional de la Franquícia (SIF) de València s’emmarca en el conjunt d’accions que des de fa anys desenvolupa la seva Direcció de Franquícies en suport i compromís amb el sector de la franquícia.

Amb una dilatada trajectòria, des de fa més de quinze anys disposa d’una Direcció de Franquícies específica per a la gestió d’aquest tipus de negoci. El seu profund coneixement del món de la franquícia, adquirit durant aquests anys a través de la relació fluida i freqüent amb empreses franquiciadores i altres agents que operen en el sector, ha fet que gaudeixi d’un reconeixement important de marca en aquest àmbit.

Té una àmplia experiència a facilitar el desenvolupament de qualsevol tipus d’iniciativa empresarial en el món de la franquícia i aporta solucions adaptades a les característiques de cada model de negoci, tant per al finançament del nou projecte d’expansió de la xarxa com per a la gestió diària del negoci.

Per fer-ho, té establerts acords de col·laboració amb franquiciadors, a qui proporciona un tracte diferenciat i especialitzat, així com productes i serveis financers que necessitarà el futur franquiciat per obrir i desenvolupar el seu negoci en les millors condicions, negociades a escala de xarxa. Així mateix, els facilita un interlocutor únic per a la tramitació de les operacions de finançament dels nous franquiciats i per al seguiment de les operacions, de manera centralitzada, amb respostes ràpides i amb un coneixement de la marca que permet homogeneïtzar criteris a l’hora d’avaluar-les.

També té subscrit un acord de col·laboració amb el SIF pel qual posa a disposició de potencials expositors una línia específica de finançament de la seva participació mitjançant un préstec en unes condicions preferents.

Banc Sabadell presentarà en el Saló Internacional de la Franquícia (SIF) de València les diverses solucions (rènting, lísing, préstecs i pòlissa de crèdit) que aporta per al finançament dels projectes d’expansió d’aquestes empreses.

Per a més informació sobre els detalls i les condicions específiques d’aquest finançament, així com sobre els productes i el servei especialitzat que l’entitat presta al sector, poden contactar directament amb la Direcció de Franquícies del banc.

Compta en el seu comitè organitzador amb la presència de Pere Casas, director de Franquícies de Banc Sabadell.

Els clients de Banc Sabadell poden accedir al SIF de manera gratuïta a través d’aquest enllaç.

Per a més informació, adreci’s a qualsevol de les nostres oficines o bé directament a:
Banc Sabadell
Direcció de Franquícies
C/ Sena, 12
Polígon Can Sant Joan
08174 Sant Cugat del Vallès
Correu electrònic: franquicia@bancsabadell.com

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic