Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Fons d’inversió

Sabadell Quant V2, FI

Sabadell Quant V2, FI

Els fons d’inversió són una opció excel·lent per invertir i rendibilitzar els estalvis que permeten accedir a tot tipus d’inversions i mercats i beneficiar-se d’una gestió professional.

Sabadell Inversión és la gestora de fons de Banc Sabadell. Compta amb una àmplia oferta, molt especialitzada, amb diferents polítiques d’inversió i nivells de risc per a tot tipus d’inversors.

Les distincions rebudes pels fons en les diferents categories acrediten l’èxit en la gestió. Sabadell Inversión és l’única gestora espanyola que té unes altes qualificacions qualitatives de gestió (fund grading) per part de l’agència especialitzada S&P Capital IQ Fund Research. Aquest grading és una mesura d’excel·lència, tant de la qualitat del procés d’inversió com de les persones que hi participen i dels mitjans tècnics utilitzats en la presa de decisions. Així, posa en valor la consistència en l’obtenció de resultats en comparació amb tots els altres fons europeus amb unes polítiques d’inversió similars i també indica el compromís professional i de continuïtat en l’execució eficaç de la gestió d’inversions per part de Sabadell Inversión.

A més a més, el grup editorial britànic Citywire ha reconegut la gestió feta per sis dels nostres gestors, després d’analitzar les rendibilitats obtingudes els tres últims anys.

Sabadell Quant V2, FI: una opció d’inversió de baix risc

Sabadell Quant V2, FI és un fons d’inversió que inverteix amb l’objectiu de superar la rendibilitat que s’obtindria amb l’adquisició temporal de lletres del tresor a un dia, sense superar el 2% de volatilitat.

La cartera es construeix sobre una base d’actius del mercat monetari. Per obtenir una rendibilitat addicional, inverteix de manera controlada en qualsevol classe d’actius financers, com accions, renda fixa i altres institucions d’inversió col·lectiva (IIC), inclosos hedge funds, a través de diferents estratègies oportunistes de curt i mitjà termini.

L’any 2013, el fons ha obtingut una rendibilitat del +2,06% i ha estat reconegut com a fons líder per conservació de capital segons l’agència Lipper.

En un entorn de tipus d’interès baixos, Sabadell Quant V2, FI és una opció d’inversió conservadora, però amb una expectativa més gran de revaloració que la inversió en actius del mercat monetari.

Rendibilitats passades no pressuposen rendibilitats futures.
Sabadell Quant V2, FI està registrat en la CNMV amb el número 2927. El fullet informatiu complet, el document amb les dades fonamentals per a l’inversor, els informes periòdics i l’última memòria anual auditada es poden sol•licitar gratuïtament en el domicili de la societat gestora i en el telèfon 902 323 555 de Banc Sabadell i també es poden obtenir directament del web bsinversio.com. Així mateix, també es poden consultar en els registres de la CNMV, on es troben inscrits, o a través del seu web cnmv.es.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic