Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Finançament

Conveni amb el Banc Europeu d’Inversions (BEI) per donar finançament a les empreses

Banc Europeu d

Banc Sabadell i el Banc Europeu d’Inversions (BEI) han signat una nova línia de finançament de 250 milions d’euros destinada a finançar projectes d’inversió promoguts per petites i mitjanes empreses i empreses de capitalització mitjana.

Aquesta línia permet el finançament de projectes destinats a enfortir la productivitat, la millora del medi ambient i les energies renovables i d’aquells que incrementin la posició competitiva de les empreses en els sectors d’indústria i serveis, ubicats tant a Espanya com en qualsevol país de la UE.

El conveni permet el finançament de projectes de fins a 50 milions d’euros, a un termini entre 2 i 15 anys. Les inversions finançables poden ser tant l’adquisició d’actius materials com immaterials, així com donar cobertura a les necessitats de circulant dels nostres clients.

Els clients finançats mitjançant aquesta línia es veuran beneficiats amb una reducció de 25 punts bàsics en el tipus d’interès de la seva operació, bonificat pel BEI.

D’aquesta manera, Banc Sabadell amplia la seva oferta de finançament per a les empreses amb l’objectiu de dotar-les d’instruments financers que les ajudin a impulsar la seva activitat econòmica i fer realitat el seu projecte.

Si vol efectuar una inversió o necessita liquiditat, visiti qualsevol oficina del grup Banc Sabadell i li oferirem el finançament que s’adapti més bé a les seves necessitats.

Banc Sabadell financem el seu projecte.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic