Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Finançament

Línies ICO 2014

Línies ICO 2014

Banc Sabadell continua amb el seu compromís de finançament a les empreses.

Banc Sabadell va tancar l’any 2013 amb la formalització de més de 34.000 operacions en línies ICO (amb un volum de 2.846 milions d’euros) i una quota del 20,50%, el que va significar un increment del 67% en la seva quota respecte a 2012 en el rànquing d’entitats financeres i un increment del 51% en volums respecte a aquest període.

El 2014, Banc Sabadell continua amb el seu compromís amb les empreses per al finançament dels seus projectes oferint, entre altres alternatives, les línies ICO 2014.

Aquestes línies són accessibles per a tot tipus d’empreses, tant públiques com privades, sigui quina sigui la seva dimensió. Permeten finançar els projectes d’inversió fins a un termini de fins a vint anys i 10 milions d’euros, segons la línia.

El banc també dóna solució a les necessitats transitòries de liquiditat, mitjançant préstecs fins a tres anys, i ofereix liquiditat complementària per un import de fins al 50% del finançament obtingut lligat a un projecte d’inversió.

La línia ICO Empreses i Emprenedors 2014 té com a objectiu finançar inversions i donar cobertura a les necessitats de liquiditat de projectes dins del territori nacional. La línia és accessible independentment de la ubicació de la seu social o fiscal i amb independència del fet que la majoria del capital social sigui espanyol o estranger.

La línia ICO Garantia SGR 2014 facilita el finançament d’inversions dins i fora del territori nacional i dóna cobertura a les necessitats de liquiditat per a beneficiaris que disposin de l’aval d’una societat de garantia recíproca (SGR). Import màxim finançable: 1,5 milions d’euros per client i any.

La línia ICO Internacional 2014 permet el finançament d’inversions i la cobertura de les necessitats de liquiditat fora del territori nacional.

La línia ICO Exportadors Curt Termini 2014 aporta liquiditat a autònoms i empreses que emetin factures derivades de la seva activitat exportadora. L’import finançable és de 10 milions d’euros per client i any.

Si disposa d’un projecte d’inversió o necessita liquiditat per a la seva empresa, a Banc Sabadell li oferirem la línia ICO més adequada a les seves necessitats de finançament, amb l’objectiu de fer realitat el seu projecte.

Visiti qualsevol oficina del grup Banc Sabadell. Serà un plaer atendre’l.

Banc Sabadell. El banc de les millors empreses. I el teu.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic