Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Finançament corporatiu, d'adquisicions i Middle Market

Som una de les primeres entitats financeres gràcies a la nostra experiència en l'organització de finançament corporatiu, d'adquisicions i Middle Market, amb contrastada experiència com Bookrunner i Mandated Lead Arranger , i amb capacitat de creació de noves estructures que s'adeqüin a les necessitats de cada client, situació i sector.

A més, ens avala la nostra presència en les principals operacions que han tingut lloc els últims anys al mercat espanyol i en algunes de les més representatives d'Europa.

 

1. Finançament corporatiu


Som l'entitat líder en l'estructuració i adreça d'operacions sindicades i club deal, destinades a finançar plans de desenvolupament i creixement, compra d'actius i reestructuracions de deute.


Aportem la nostra experiència, coneixement de la situació del mercat i rapidesa en el plantejament i en l'execució de les transaccions. A més, disposem d'una unitat de sindicació que distribueix aquestes operacions al mercat, tant a entitats nacionals com internacionals.

 

2. Finançament d'adquisicions


Unitat especialitzada en el disseny i la direcció d'operacions destinades a finançar les adquisicions d'altres companyies, tant nacionals com internacions.


La nostra experiència ens permet executar operacions de qualsevol tipus, incloent el finançament d'OPAs o l'adquisició de paquets representatius d'empreses cotitzades ( margin loans ).

 

3. Leverage


Estem especialitzats en el segment del Middle Market, on podem aportar agilitat en la presa de decisions, delivery i un ampli coneixement de la majoria de les empreses que s'estan transaccionant ( targets ), aspecte clarament diferencial.


La nostra excel·lent relació amb la resta d'entitats financeres que operen al mercat espanyol ens permet assumir compromisos de finançament que després distribuïm al mercat.

 

4. Middle Market


La nostra àmplia presència a Middle Market és la raó de tenir una unitat especialitzada en el finançament corporatiu i de les adquisicions per a pimes .

Els requeriments de proximitat i atenció, estretament coordinada amb els seus interlocutors habituals, juntament a la nostra experiència, ens permet oferir les estructures de finançament adequades als requeriments del client i del mercat.

 

5. Finançament internacional


Unitat especialitzada en finançament d'operacions fora del mercat espanyol ( cros border ), per al desenvolupament de negocis en tercers països i l'adquisició de companyies o actius .


La nostra experiència en aquest tipus d'operacions està centrada principalment a Europa i Amèrica del Nord. Hem tancat transaccions a UK, França, Itàlia i Estats Units entre d'altres.


  • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

    Correo electronico Contacti'ns

    Enviar un

    correu electrònic