Compte Expansió.
El teu compte nòmina sense comissions

Adeu, comissions!
Ni per les transferències,1
ni per l’administració i manteniment del compte.2
Targeta de dèbit i crèdit, gratuïtes
Sense quota d’emissió ni de manteniment.
Devolució de fins a 240 € a l’any
Només per tenir els rebuts domiciliats a Banc Sabadell.3
El teu banc, sempre al teu mòbil
Gestiona els teus diners sense horaris ni desplaçaments amb la nostra app.

¡Gràcies!

La teva sol·licitud s'ha enviat correctament.

T'esperem en qualsevol de les nostres oficines per finalitzar el procés.

Et va més bé una altra oficina?
Troba-la en el nostre mapa d'oficines.


1. En territori nacional, en els països de l'EEE i sobre ingressos de xecs en euros domiciliats en una entitat financera espanyola (no transferències immediates).
2. Rendibilitat 0% TAE
3. Fins a 20 € bruts al mes, sempre que l’import de la devolució sigui igual o superior a 1 €. Per a això, durant el mes has de fer un mínim d’una compra amb targeta de crèdit del Compte Expansió.
4. Per a disposicions a dèbit d'un import igual o superior a 60 euros, en els caixers de Bankia i de les principals entitats adherides a la xarxa Euro 6000 (Abanca, BMN, Ibercaja, KutxaBank, Unicaja, Liberbank, Caja España-Duero, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa Pollença). En els caixers de Banc Sabadell les disposicions a dèbit són gratuïtes per a qualsevol import.
5. Només dispositius compatibles.
6. Devolució de l'1% dels rebuts domiciliats: llum, gas, telèfon fix, telèfon mòbil i internet, fins a 20 euros bruts al mes, sempre que l'import de la devolució sigui igual o superior a 1 euro. Per a això, durant el mes has de fer un mínim d'1 compra amb la targeta de crèdit del teu Compte Expansió.

Oferta vàlida per a nous comptes oberts des del 24/12/2018 fins al 30/06/2019 amb la domiciliació d'una nova nòmina o ingrés regular mensual per un import mínim de 700 euros en el Compte Expansió. Se n'exclouen els ingressos procedents de comptes oberts en el grup Banc Sabadell a nom del mateix titular.
Si ets titular i domicilies la teva pensió de la Seguretat Social, podràs gaudir de tots els avantatges independentment de l'import de la teva pensió.
Informem que les dades personals facilitades mitjançant aquest formulari són necessàries per tramitar i gestionar la teva sol·licitud i per a la realització i la gestió de les operacions que se'n derivin, per la qual cosa Banco de Sabadell, S.A. queda autoritzat per al tractament i el registre d'aquestes dades en els fitxers respectius i per trametre comunicacions per telèfon, correu electrònic o qualsevol mitjà de comunicació equivalent amb les mateixes finalitats. En els termes de la normativa aplicable podràs revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament i la cessió de les dades personals, així com, en cas de persona física, exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-te per escrit a la unitat “Drets LOPD” del responsable de les dades, que és el banc, a través del seu domicili social (av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant) o a través de qualsevol de les seves oficines obertes al públic.