Compte Expansió.
El teu compte nòmina sense comissions

Compte Expansió.
El teu compte nòmina sense comissions

Adéu, comissions!
Ni per les transferències,1
ni per l’administració i manteniment del compte.2
Targeta de dèbit i crèdit, gratuïtes
Sense comissió d’emissió ni de manteniment.

¡Gràcies!

La teva sol·licitud s'ha enviat correctament.

T'esperem en qualsevol de les nostres oficines per finalitzar el procés.

Et va més bé una altra oficina?
Troba-la en el nostre mapa d'oficines.


1. En territori nacional, en els països de l'EEE (no immediates) i per la negociació i compensació de xecs en euros domiciliats en una entitat financera española.
2. Rendibilitat 0% TAE

Oferta vàlida per a nous comptes oberts des del 24/03/2019 fins al 31/12/2019 amb la domiciliació d'una nova nòmina, pensió o ingrés regular mensual. Les nòmines o ingressos regulars mensuals han de ser d’un import mínim de 700 euros. Se n'exclouen els ingressos procedents de comptes oberts en el grup Banc Sabadell a nom del mateix titular.

Informem que les dades personals facilitades mitjançant aquest formulari són necessàries per tramitar i gestionar la teva sol·licitud i per a la realització i la gestió de les operacions que se'n derivin, per la qual cosa Banco de Sabadell, S.A. queda autoritzat per al tractament i el registre d'aquestes dades en els fitxers respectius i per trametre comunicacions per telèfon, correu electrònic o qualsevol mitjà de comunicació equivalent amb les mateixes finalitats. En els termes de la normativa aplicable podràs revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament i la cessió de les dades personals, així com, en cas de persona física, exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-te per escrit a la unitat “Drets LOPD” del responsable de les dades, que és el banc, a través del seu domicili social (av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant) o a través de qualsevol de les seves oficines obertes al públic.