Contractar

Els futurs són preguntes, i les Solucions Compte Expansió, respostes.

Els futurs són preguntes, i les
Solucions Compte Expansió,
respostes.

comissions
d’administració i de manteniment1
Targetes gratis
Targeta de dèbit i crèdit.
comissions
en les teves transferències en euros2
Gratis un Compte Expansió 3
addicional sense requisits de domiciliació d’ingressos.
Sabadell Wallet
Paga amb el teu mòbil.
Gestor personal
a disposició teva.
Retirada d’efectiu
a dèbit per imports igual o superiors a 60€ gratis4
Identificació
Per empremta digital en el teu mòbil.5
Instant Money
Retira efectiu d’un caixer només amb el mòbil.
Sense permanència
No et farem signar cap contracte de permanència.
1% devolució
dels teus rebuts domiciliats amb targeta. T’abonarem fins a 20 euros al mes 6
Sense domiciliar-hi la nòmina
si tens entre 18 i 29 anys.

Compte Expansió

En només uns minuts podràs sol·licitar el teu nou compte.

Si us plau, revisa els camps destacats en vermell.

1. Rendibilitat 0% TAE
2. En territori nacional, en els països de l'EEE i sobre ingressos de xecs en euros domiciliats en una entitat financera espanyola (no transferències immediates).
3. Els titulars d'un Compte Expansió podreu disposar d'un altre d'addicional sense requisits de domiciliació de nòmina, pensió o ingressos mensuals recurrents. I, a més, sense comissió d'administració i manteniment en tots els Comptes Relació que vulguis (rendibilitat Compte Relació 0% TAE).
4. Per a disposicions a dèbit d'un import igual o superior a 60 euros, en els caixers de Bankia i de les principals entitats adherides a la xarxa Euro 6000 (Abanca, BMN, Ibercaja, KutxaBank, Unicaja, Liberbank, Caja España-Duero, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa Pollença). En els caixers de Banc Sabadell les disposicions a dèbit són gratuïtes per a qualsevol import.
5. Només dispositius compatibles.
6. Devolució de l'1% dels rebuts domiciliats: llum, gas, telèfon fix, telèfon mòbil i internet, fins a 20 euros bruts al mes, sempre que l'import de la devolució sigui igual o superior a 1 euro. Per a això, durant el mes has de fer un mínim d'1 compra amb la targeta de crèdit del teu Compte Expansió.

Oferta vàlida per a nous comptes oberts des del 24/12/2018 fins al 30/06/2019 amb la domiciliació d'una nova nòmina o ingrés regular mensual per un import mínim de 700 euros en el Compte Expansió. Se n'exclouen els ingressos procedents de comptes oberts en el grup Banc Sabadell a nom del mateix titular.
Si ets titular i domicilies la teva pensió de la Seguretat Social, podràs gaudir de tots els avantatges independentment de l'import de la teva pensió.
Informem que les dades personals facilitades mitjançant aquest formulari són necessàries per tramitar i gestionar la teva sol·licitud i per a la realització i la gestió de les operacions que se'n derivin, per la qual cosa Banco de Sabadell, S.A. queda autoritzat per al tractament i el registre d'aquestes dades en els fitxers respectius i per trametre comunicacions per telèfon, correu electrònic o qualsevol mitjà de comunicació equivalent amb les mateixes finalitats. En els termes de la normativa aplicable podràs revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament i la cessió de les dades personals, així com, en cas de persona física, exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-te per escrit a la unitat “Drets LOPD” del responsable de les dades, que és el banc, a través del seu domicili social (av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant) o a través de qualsevol de les seves oficines obertes al públic.