Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Facturatge en divisa

Factoring

Com a conseqüència d’un procés de millora contínua del facturatge, a Banc Sabadell hem desenvolupat una funcionalitat nova que potenciarà els avantatges actuals del producte: el finançament en divises.

La possibilitat de finançar en divises millora i completa l’oferta de productes de facturatge que Banc Sabadell ofereix als seus clients, ja que permetrà finançar en divises qualsevol modalitat de producte ja existent: facturatge sense recurs, facturatge amb recurs i facturatge amb cobertura.

Aquesta novetat ajudarà les empreses exportadores, ja que els permetrà obtenir finançament en la divisa de la factura en què exporten.

Cal recordar que en el facturatge d’exportació, el client exportador cedeix els drets de cobrament de les seves vendes i el banc li ofereix a través del contracte de facturatge els serveis següents:

 • Finançament: tant en euros com en qualsevol divisa cotitzada a Banc Sabadell
 • Cobertura d’insolvència dels seus clients
 • Gestió de cobrament de les seves factures

El facturatged’exportació està dissenyat per cobrir les necessitats de les empreses que venen en mercats exteriors. En un sol producte, les empreses es garanteixen el cobrament de les factures impagades (per insolvència dels seus clients) i obtenen finançament en la divisa en què exporten, amb la possibilitat de cobrir també el risc del tipus de canvi.

Aquests avantatges ajudaran aquelles empreses que comencin la seva activitat exportadora, per la seguretat que els ofereix, i a aquelles que ja tenen experiència a l’exterior els permetran obrir nous mercats i clients.

El facturatge d’exportació cada vegada té més pes i és un servei consolidat i molt valorat pels clients. A mesura que les empreses espanyoles s’orienten cap a l’exterior, el facturatge adquireix més importància per finançar i cobrir el risc comercial derivat de l’exportació.

En definitiva, el facturatge en divises s’uneix a una sèrie de millores que s’han desenvolupat durant els últims mesos en facturatge, de manera que es completa un producte competitiu i pensat per ajudar les empreses a aconseguir finançament de circulant sobre la base d’un dels actius principals: les seves vendes.

A Banc Sabadell tenim les solucions de finançament adequades a les necessitats de cada client i el facturatge és un exemple de desenvolupament i millora per atendre noves demandes com el finançament en divises.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic