Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Li pot interessar...

Editran i XRT

Editran i XRT

1. Editran


Editran és un canal automatitzat de comunicació àmpliament utilitzat al nostre país per transmetre fitxers i enviar i rebre ordres, utilitzant The embedded asset has been deleted:
Asset Type: GBS_EnlacePage_FA
Asset Id: 1191338459300
PAGENAME: SabAtl/GBS_EnlacePage_FA/GBS_representarEnlace
.

Aquest servei pot ser especialment útil per a empreses que gestionen volums importants de dades, o que desitgen optimitzar els seus sistemes de gestió. Lògicament, per poder establir la comunicació amb el Banc mitjançant aquest enllaç, l'empresa ha de tenir accés a una plataforma Editran.

L'enllaç proporciona una excel·lent velocitat d'intercanvi d'informació i la possibilitat d'una integració fàcil amb els sistemes informàtics de la seva empresa, facilitant la confecció i enviaments automàtics d'ordres, així com la posterior conciliació mecanitzada de moviments.

Totes les transmissions són verificades , i cada sol·licitud emesa per l'empresa és contestada a través d'un justificant de recepció o amb l'explicació del motiu del rebuig.

 

2. XRT Business Exchange


La plataforma de comunicacions XRT Business Exchange incorpora un sistema propietari de comunicacions, orientada a l'enviament i recepció de fitxers de The embedded asset has been deleted:
Asset Type: GBS_EnlacePage_FA
Asset Id: 1191338459300
PAGENAME: SabAtl/GBS_EnlacePage_FA/GBS_representarEnlace
.

Les empreses que hagin contractat amb els seus respectius proveïdors aquest sistema o un de compatible, poden triar aquest canal per comunicar les seves operacions habituals normalitzades amb Banc Sabadell .

Als avantatges associats a la qualitat de transmissió de la informació i a la de control de la gestió, s'afegeixen els resultants de centralitzar al màxim les comunicacions per part de la seva empresa.

  • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

    Correo electronico Contacti'ns

    Enviar un

    correu electrònic