Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...


L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

D’especialista a especialista

Logalty

Tu ets especialista en el teu negoci. Nosaltres en acompanyar-te i en assessorar-te per oferir-te les solucions que necessites en cada moment vital del teu negoci.

Restauración

Immobiliàries

Troba solucions a la mida del teu negoci, com una oferta de finançament personalitzada per a la teva expansió i digitalització dels teus serveis i gaudeix de tots els avantatges de pertànyer a Sabadell Col·laboradors.

Gestorías

Gestories

Gestió ràpida i segura de cobraments de rebuts en condicions exclusives1 amb el sistema de pagament electrònic SEPA, una oferta de finançament a la teva mida i avantatges per a tu pel fet de ser col·laborador nostre.

Restaruació

Restauració

Combina els nostres TPV perquè els teus clients paguin còmodament al teu bar o restaurant, sigui en interior, terrassa o a domicili. I si vols reformar el teu local o actualitzar maquinària, consulta les nostres opcions de finançament.

Farmàcies

Farmàcies

Sigui per obrir una nova farmàcia o per comprar una llicència existent, compta amb un equip d'experts en finançament que valorarà la teva operació amb tot detall.

Acompanyem els autònoms i negocis perquè puguin assolir els seus reptes. I, per aconseguir-ho, els oferim uns serveis adaptats a cada sector. Perquè escoltant-los i parlant-los d'especialista a especialista els ajudem a prendre les millors decisions econòmiques.


Actualment disposem de més de 30 ofertes especialitzades2. Consulta la teva segons el teu sector o demana una cita amb el teu gestor perquè te l’expliqui amb més detall. 
 

Així acompanyem negocis com el seu i els ajudem en el seu dia a dia

 

"Vull que els meus clients puguin pagar en el mateix taxi amb la seva targeta o mòbil."

A més d'un TPV per a taxistes, disposem d'altres solucions de TPV que s'adaptaran perfectament al seu negoci, ja sigui per cobrar a l'exterior del local, a domicili o a Internet...

 

"He d’adaptar la meva farmàcia i fer-hi reformes per atendre millor els clients."

Sabem com d’important és continuar endavant, créixer... Per això busquem alternatives de finançament d'acord amb el seu sector i les seves necessitats.

"Si hi ha una fuita d'aigua o un robatori a la meva perruqueria, l'assegurança3 ha d'actuar ràpidament."

Davant d’imprevistos en el seu comerç, comptar amb una pòlissa d'assegurança amb cobertures específiques per a la seva activitat és imprescindible perquè res no l'aturi.

 

"Ara també repartirem a domicili i, per fer-ho, necessitarem un mitjà de transport nou."

Ja sigui un restaurant, una floristeria, una llibreria..., amb Leasing Delivery podrà adquirir el vehicle, la moto o la flota que necessita sense fer un desemborsament inicial.

1. Condicions exclusives per a comerços pertanyents a un col·lectiu amb Conveni signat ambBanc Sabadell. Pregunta al teu gestor quina és la solució financera per al teu col·lectiu o trucaal 900 500 170.

2.Oferta vàlida fins al 30/06/2022.

3. Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que estableix la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en la web www.bancosabadell.com/bsmediacion.