Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents.

Simulador d’estalvi
  • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.
Li pot interessar...

Compte Sabadell Negocis i Compte Sabadell Negocis Plus

Promoció
 

Condicions exclusives per a clients nous1

SENSE requisits durant 6 mesos en contractar el Compte Sabadell Negocis1 o el Compte Sabadell Negocis Plus2
TPV SENSE comissions durant 6 mesos
Sense comissió de manteniment els 6 primers mesos
Línia de Pagaments Online SENSE comissió d'obertura ni d'estudi. Per disposar dels fons necessaris per als pagaments habituals del negoci. Sense explicacions, online i immediat3.

Avantatges

Gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix el
Compte Sabadell Negocis Plus.

Sol·licitar una cita

Targetes gratuïtes  

Targetes Business Mastercard gratuïtes, sense comissions d’emissió ni de manteniment. Disposes de diferents modalitats amb avantatges, assegurances i serveis gratuïts pensats per a cada tipus de negoci.

TPV físic 6 mesos sense comissions4  

Per cobrar en el teu negoci o on sigui, fins i tot en el domicili del client. El teu negoci es beneficiarà d'un 0 % de comissió per operació i de 0 euros de comissió de manteniment. A partir del setè mes podràs escollir entre pagar un percentatge de comissió per operació o una tarifa plana mensual.

TPV Smart Phone&Sell 6 mesos sense comissions4  

A distància sense necessitat de tenir una pàgina web. Podràs anunciar els teus productes en xarxes socialsi revistes i cobrar als teus clients enviant-los enllaços de pagament segurs a través de links, SMS,emails o codis. Durant els 6 primers mesos no s'aplicarà cap comissió per operació ni de manteniment, i a partir del setè mes podràs triar entre el pagament d'un percentatge de comissió per operació o una tarifa plana mensual.

Condicions especials per a col·lectius professionals  

Si pertanys a un col·lectiu professional o empresarial amb un conveni signat amb Banc Sabadell, podràs gaudir d'una oferta específica i amb condicions preferents a través del Compte Sabadell Negocis Plus PRO.

Vull que m'ho expliquin tot en persona
 

 
Rebràs una orientació personalitzada amb un gestor que t' ajudarà a trobar la millor solució per a les teves necessitats.