Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents.

Simulador d’estalvi
  • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.
Li pot interessar...

Compte Sabadell Negocis i Compte Sabadell Negocis Plus

Promoció
 

Condicions exclusives per a clients nous1

SENSE requisits durant 6 mesos en contractar el Compte Sabadell Negocis1 o el Compte Sabadell Negocis Plus2
TPV SENSE comissions durant 6 mesos
Sense comissió de manteniment els 6 primers mesos
Línia de Pagaments Online SENSE comissió d'obertura ni d'estudi. Finançament online i immediat per als pagaments més comuns.3

Avantatges

Gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix el
Compte Sabadell Negocis Plus.

Sol·licitar una cita

Targetes Business Mastercard gratuïtes  

Targetes Business Mastercard gratuïtes, sense comissió d’emissió ni de manteniment. Disposem de diferents modalitats amb avantatges, assegurances i serveis gratuïts pensats per a cada tipus de negoci.

Finançament sense comissions d’obertura ni d’estudi3  

Línia de Pagaments Online SENSE comissió d’obertura ni d’estudi. Per disposar online i de manera immediata3 dels fons necessaris per als pagaments habituals del teu negoci: proveïdors, impostos de societats, IVA, IRPF, nòmines i assegurances socials.

TPV físic 6 mesos sense comissions4  

El TPV que millor s’adapta al teu negoci amb unes condicions exclusives durant els 6 primers mesos. 0 % de comissió per operació i 0 euros de comissió de manteniment. A partir del setè mes, tria entre comissió per operació o bé tarifa plana, en funció de les teves necessitats.

I amb el TPV Smart, un TPV d’última generació, podràs gestionar els cobraments del dia a dia de manera més fàcil i ràpida, rebre al tancament tots els tiquets de venda per e-mail i gestionar devolucions de manera àgil.

Condicions especials per a col·lectius professionals  

Si pertanys a un col·lectiu professional o empresarial amb un conveni signat amb Banc Sabadell, podràs gaudir d'una oferta específica i amb condicions preferents a través del Compte Sabadell Negocis Plus PRO.

Canal Negocis, el complement de serveis5  

Canal Negocis és la solució per resoldre les necessitats jurídiques i fiscals que el teu negoci necessita i, a més, ofereix descomptes exclusius.

  • Servei jurídic valorat en més de 300 euros amb el qual et beneficiaràs d’una assistència jurídica telefònica amb assessorament en diferents àmbits com ara dret laboral, fiscal i mercantil, entre d’altres especialitats.
  • Informe personalitzat de reputació online per a empreses, amb anàlisi de presència a les xarxes socials i verificació de poders dels signants de contractes, certificacions o situacions excepcionals, entre d’altres.

A més, per ser de Banc Sabadell tens accés a ofertes i descomptes exclusius de primeres marques.

Accedeix a Canal Negocis

Vull que m'ho expliquin tot en persona
 

 
Rebràs una orientació personalitzada amb un gestor que t' ajudarà a trobar la millor solució per a les teves necessitats.