Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 963 085 000
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Compte Expansió

El compte ideal per a joves d’entre 18 i 29 anys i pensionistes.

Indicador de risc aplicable a Compte Expansió.
1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. està adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 € per dipositant.
cuenta_expansion
Amb tots aquests avantatges:
Retirades d'efectiu a dèbit.
De franc en una àmplia xarxa de caixers.
Targetes de dèbit i crèdit de franc.
Sense comissió d'emissió ni manteniment.
Sense lligams.
No necessites domiciliar-hi la teva nòmina o ingressos si tens entre 18 i 29 anys.
Sense sorpreses.
T’avancem el pagament de la pensió1 el 25 de cada mes.
Aquest és el meu compte
Què necessites per tenir el Compte Expansió?

Domiciliar la teva nòmina o ingrés regular mensual d’un import mínim de 700 € o domiciliar una pensió 1. Si tens entre 18 i 29 anys, pots tenir el Compte Expansió sense domiciliar la nòmina o ingrés regular.

S’exclouen els ingressos procedents de comptes oberts al grup Banc Sabadell a nom del mateix titular.
Condicions del Compte Expansió
Comissió d’administració i manteniment del Compte Expansió

Comissió de manteniment del Compte Expansió: 30 €/trimestre. Rendibilitat TIN 0%, TAE: -4,714%, calculada per a un supòsit en el qual es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 euros. Comissió d’administració del compte: 0,80 euros per anotació.
Bonificacions de la comissió d’administració i manteniment

Es bonificaran si el compte no presenta cap saldo inferior a 0 euros al final del dia durant el període liquidat i quedaran de la següent manera. Comissió de manteniment: 15 euros/trimestre. Rendibilitat TIN 0%, TAE -2,3785%, calculada per a un supòsit en el qual es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 euros. Comissió d’administració: 0 euros per anotació.
 
Avantatges addicionals

Si tens entre 18 i 29 anys, la comissió de manteniment serà de 0 euros si el compte té saldo positiu. Rendibilitat TIN 0%, TAE 0%. Si domicilies la teva pensió 1, la comissió de manteniment serà de 0 euros si el compte té saldo positiu. Rendibilitat TIN 0%, TAE 0%.

Sol·licitud de canvi de domiciliació de la nòmina
Amb el Compte Expansió també tens:
Sense comissions per transferències i negociació i compensació de xecs
Zero comissions per les transferències en euros que facis a través d’Internet, tant nacionals com a països de l’EEE (no immediates), i zero comissions per la negociació i compensació de xecs en euros domiciliats en una entitat de crèdit financera espanyola.

Consultar document informatiu de les comissions
Retira diners de franc en gairebé 3.000 caixers de Banc Sabadell arreu d'Espanya
Fent servir la targeta de dèbit, sigui quin sigui l'import que retiris. També és de franc si retires una quantitat igual o superior a 60 € en caixers de Bankia i de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000.2.

Tindràs uns diners extra de fins a 5.000 €3
Perquè el Compte Expansió inclou una Línia Expansió, que podràs utilitzar totalment o parcialment, de manera immediata, sense paperam i sense comissions d'obertura ni estudi. Només hauràs d'activar-la a través de la nostra web o app.
Targetes de dèbit i crèdit gratuïtes
Sense comissió d’emissió ni de manteniment.
El Compte Expansió també inclou la targeta Repsol Màxima, amb què t’estalvies el 2% en fer gasolina en qualsevol benzinera de la xarxa Repsol, Campsa i Petronor.
I, a més a més, aprofita’t gratis d’aquests serveis digitals:
Descarrega la nostra app
Per veure els teus comptes, enviar diners, contractar productes... I fer-te la vida més fàcil.
Paga amb el teu mòbil amb les nostres targetes
Tant si tens iOS com Android, tens totes les opcions disponibles.
servicios_digitales

Oferta vàlida fins al 31/12/2020.

1. Pensió de jubilació de la Seguretat Social.

2. Abanca, Ibercaja, KutxaBank, Unicaja, Liberbank, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa Pollença.

3. El límit mensual va des de 2.000 euros fins a 5.000 euros i els terminis de devolució de la disposició poden ser de 3, 6, 9, 12, 18 i 24 mesos. La contractació de la Línia Expansió requereix que en coneguis prèviament les condicions contractuals, que pots consultar a www.bancsabadell.com/ liniaexpansio, i per poder activar-la, tots els titulars del compte (si són més d’un), les han d’acceptar, expressament o tàcitament. El límit de crèdit inicial és comú independentment del nombre de titulars del compte (els quals en poden disposar de manera indistinta i solidària), revisable mensualment i variable de conformitat amb les condicions específiques de la Línia Expansió. TIN: 17,88%. TAE del 19,42%. Comissió d’obertura del 0,00%. Comissió d’estudi del 0,00%. Comissió de cancel·lació anticipada del 0,00%. Exemple per a una Línia Expansió de 2.000 euros per tornar en 12 mesos: 11 quotes de 183,25 euros i una última quota de 183,19 euros. Import total carregat: 2.198,94 euros. TAE: 19,42%. Exemple per a una Línia Expansió de 5.000 euros per tornar en 24 mesos: 23 quotes de 249,34 euros i una última quota de 249,08 euros. Import total carregat: 5.983,90 euros. TAE: 19,42%. Banc Sabadell es reserva el dret de no fer efectiu aquest crèdit si durant el període de validesa d’aquesta oferta es coneix alguna circumstància del sol·licitant que pugui fer variar el criteri de concessió. Oferta vàlida fins al 31/12/2020.