Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 963 085 000
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Compte Expansió

El compte ideal per a joves i pensionistes: sense comissions i amb targetes incloses gratis.

Indicador de risc aplicable a Compte Expansió.
1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. està adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 € per dipositant.
cuenta_expansion
Amb tots aquests avantatges:
Sense necessitat de domiciliar la teva nòmina.
Si tens entre 18 i 29 anys.
Les teves targetes de crèdit i dèbit gratuïtes.
Sense comissions d'emissió ni de manteniment.
Avançament de la pensió al teu compte.
Si ets pensionista, el 25 de cada mes ja podràs gaudir de la teva pensió.span>
Retirades d’ efectiu a dèbit gratuites.
En una àmplia xarxa de caixers.
Sol·licitar compte
Què necessites per tenir el Compte Expansió?

Domiciliar la teva nòmina o ingrés regular mensual d’un import mínim de 700 € o domiciliar una pensió 1. Si tens entre 18 i 29 anys, pots tenir el Compte Expansió sense domiciliar la nòmina o ingrés regular.

S’exclouen els ingressos procedents de comptes oberts al grup Banc Sabadell a nom del mateix titular.
Condicions del Compte Expansió
 
Comissió d’administració i manteniment del Compte Expansió

Comissió de manteniment del Compte Expansió: 30 €/trimestre. Rendibilitat TIN 0%, TAE: -4,714%, calculada per a un supòsit en el qual es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 euros. Comissió d’administració del compte: 0,80 euros per anotació.
 
Bonificacions de la comissió d’administració i manteniment

Es bonificaran si el compte no presenta cap saldo inferior a 0 euros al final del dia durant el període liquidat i quedaran de la següent manera. Comissió de manteniment: 15 euros/trimestre. Rendibilitat TIN 0%, TAE -2,3785%, calculada per a un supòsit en el qual es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 euros. Comissió d’administració: 0 euros per anotació.
 
Avantatges addicionals

Si tens entre 18 i 29 anys, la comissió de manteniment serà de 0 euros si el compte té saldo positiu. Rendibilitat TIN 0%, TAE 0%. Si domicilies la teva pensió 1, la comissió de manteniment serà de 0 euros si el compte té saldo positiu. Rendibilitat TIN 0%, TAE 0%.

Sol·licitud de canvi de domiciliació de la nòmina
Si el compte presenta algun saldo inferior a 0 durant el període de la liquidació, les comissions de manteniment i administració seran les següents:
• Comissió de manteniment del Compte Expansió: 30 euros/trimestre. Rendibilitat TIN 0%, TAE: -4,714%, calculada per a un supòsit en el qual es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 euros. La liquidació del compte es fa amb periodicitat trimestral.
• Comissió d’administració del compte: 0,80 euros per apunt.
Amb el Compte Expansió també tens:
Sense comissions per transferències i negociació i compensació de xecs
 
Zero comissions per les transferències en euros que facis a través d’Internet, tant nacionals com a països de l’EEE (no immediates), i zero comissions per la negociació i compensació de xecs en euros domiciliats en una entitat de crèdit financera espanyola.

Consultar document informatiu de les comissions
Retira diners de franc en gairebé 3.000 caixers de Banc Sabadell arreu d'Espanya
 
Fent servir la targeta de dèbit, sigui quin sigui l'import que retiris. També és de franc si retires una quantitat igual o superior a 60 € en caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000.2.

 
Tindràs uns diners extra de fins a 5.000 €3
 
Perquè el Compte Expansió inclou una Línia Expansió, que podràs utilitzar totalment o parcialment, de manera immediata, sense paperam i sense comissions d'obertura ni estudi. Només hauràs d'activar-la a través de la nostra web o app.
Targetes de dèbit i crèdit gratuïtes
 
Sense comissió d’emissió ni de manteniment.
El Compte Expansió també inclou la targeta Repsol Màxima, amb què t’estalvies el 2% en fer gasolina en qualsevol benzinera de la xarxa Repsol, Campsa i Petronor.
I, a més a més, aprofita’t gratis d’aquests serveis digitals:
Descarrega la nostra app
Per veure els teus comptes, enviar diners, contractar productes... I fer-te la vida més fàcil.
Paga amb el teu mòbil amb les nostres targetes
Tant si tens iOS com Android, tens totes les opcions disponibles.
servicios_digitales
 

Oferta vàlida fins al 30/06/2022.

1. Pensió de jubilació de la Seguretat Social.
2. Abanca, Ibercaja, KutxaBank, Unicaja Banco, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa Pollença.
3. La contractació d’una Línia Expansió requereix el coneixement previ de les condicions contractuals. Pots consultar les condicions generals del contracte a http://bancsabadell.com/lineaexpansion. L’activació de la Línia Expansió requereix l’acceptació de les condicions contractuals, expressa o tàcita, de tots els titulars del compte, en cas que n’hi hagi més d’un. El límit de crèdit inicial és comú independentment del nombre de titulars del compte, revisable mensualment i variable de conformitat amb les condicions específiques de la Línia Expansió, i en poden disposar de manera indistinta i solidària. El límit mensual va des de 2.000 euros fins a 5.000 euros i els terminis de devolució de la disposició poden ser de 3, 6, 9, 12, 18 i 24 mesos. TIN: 17,88%. TAE: 19,42%. Comissió d’obertura del 0,00%. Comissió d’estudi del 0,00%. Comissió de cancel·lació anticipada del 0,00%.

Exemple per a una Línia Expansió de 2.000 euros i a retornar en 12 mesos: 11 quotes de 183,25 euros i una última quota de 183,19 euros. Import total carregat: 2.198,94 euros.Import interessos: 198,94 euros. Cost total del crèdit: 198,94 euros. TAE: 19,42%.Exemple per a una Línia Expansió de 5.000 euros i a retornar en 12 mesos: 11 quotes de 458,12 euros i una última quota de 458,04 euros. Import total carregat: 5.497,36 euros. Import interessos: 497,36 euros. Cost total del crèdit: 497,36 euros. TAE: 19,42%.

Per al càlcul de la quota a pagar s’utilitza el sistema d’amortització francès, que es caracteritza perquè és un sistema de quotes constants.
Banc Sabadell es reserva el dret de no fer efectiu aquest crèdit si durant el període de validesa d’aquesta oferta es coneix cap circumstància del sol·licitant que pugui fer variar el criteri de concessió.