Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 963 085 000
  • Atenció en línia - Xat
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Compte Expansió

El compte per a menors de 30 anys i pensionistes.

Indicador de risc aplicable a Compte Expansió.
1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. està adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 € per dipositant.
cuenta_expansion
Amb tots aquests avantatges:
Sense comissions d'administració ni de manteniment.
Rendibilitat del compte: 0% TAE.
Targetes de dèbit i crèdit de franc.
Sense comissió d'emissió ni manteniment.
Retirades d'efectiu a dèbit.
De franc en una àmplia xarxa de caixers.
El vull
Per què és el compte ideal per a menors de 30 anys i pensionistes?
Perquè, a part que el Compte Expansió no té comissió de manteniment per a ells, també gaudeixen d'aquests avantatges:
Si tens entre 18 i 30 anys...
Pots gaudir dels avantatges del Compte Expansió sense tenir-hi domiciliats la nòmina o els ingressos.
Si ets pensionista...
Només hauràs de domiciliar la pensió1 amb nosaltres. A més, t'avancem el pagament de la pensió al dia 25 de cada mes.
 
No ets menor de 30 anys o pensionista?
Aquests avantatges també són per a tu pagant només 5 € al mes2 i domiciliant-hi la nòmina o l'ingrés regular mensual d'un import mínim de 700 €.
 
S'exclouen els ingressos procedents de comptes oberts al grup Banc Sabadell a nom del mateix titular. Rendibilitat del compte: 0% TIN. TAE: -2,9664%, exemple en cas de mantenir-hi durant 1 any un saldo mitjà de 2.000 euros. La TAE per a joves i pensionistes és del 0%, pel fet de no pagar comissió de manteniment.
Hi ha més beneficis del Compte Expansió
0 comissions en transferències
Per les transferències no immediates en euros que facis per web, app i caixers, tant nacionals com a països de l'EEE. Tampoc per la negociació i compensació de xecs en euros domiciliats en una entitat de crèdit financera espanyola.
Retira diners de franc en gairebé 3.000 caixers de Banc Sabadell arreu d'Espanya
Fent servir la targeta de dèbit, sigui quin sigui l'import que retiris. També és de franc si retires una quantitat igual o superior a 60 € en caixers de Bankia i de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 60003.

Consultar document informatiu de les comissions
Tindràs uns diners extra de 5.000 €4
Perquè el Compte Expansió inclou una Línia Expansió, que podràs utilitzar totalment o parcialment, de manera immediata, sense paperam i sense comissions d'obertura ni estudi. Només hauràs d'activar-la a través de la nostra web o app.
Descompte del 2% en gasolina
Perquè el Compte Expansió inclou la targeta Repsol Màxima, amb la qual t'estalvies el 2% quan fas benzina en qualsevol gasolinera de la xarxa Repsol, Campsa i Petronor.
Com domiciliar la nòmina?
Descarrega la següent sol·licitud i porta-la impresa a qualsevol oficina de Banc Sabadell:
Aprofita ja els nostres serveis digitals
servicios_digitales
App Banc Sabadell
Vagis on vagis, el teu banc va amb tu. Accedeix als teus comptes, siguis on siguis i a qualsevol hora.
Retira efectiu d'un caixer amb el mòbil
El servei Instant Money permet retirar efectiu en caixers de Banc Sabadell amb una clau, sense utilitzar la targeta física.
Paga amb el mòbil
I oblida't de la cartera. Et donem totes les opcions per pagar amb el mòbil, tant si tens un Android com si tens un iOS.


 

Oferta vàlida del 24/11/2019 fins al 31/03/2020.

1. Pensió de jubilació de la seguretat social.

2. Es liquidarà trimestralment (15 €/trimestre)

3. Abanca, Ibercaja, KutxaBank, Unicaja, Liberbank, Caja Espanya-Duero, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa Pollença.

4. La contractació d’una Línia Expansió requereix el coneixement previ de les condicions contractuals. Pots consultar les condicions generals del contracte a bancosabadell.com/lineaexpansion. L’activació de la Línia Expansió requereix l’acceptació de les condicions contractuals, expressa o tàcita, de tots els titulars del compte, en cas de ser més d’un. El límit de crèdit inicial és comú independentment del nombre de titulars del compte, revisable mensualment i variable de conformitat amb les condicions específiques de la Línia Expansió, i se’n pot disposar de manera indistinta i solidària. El límit mensual va de 2.000 euros fins a 5.000 euros i els terminis de devolució de la disposició poden ser de 3, 6, 9, 12, 18 i 24 mesos. TIN: 17,88%. TAE del 19,42%. Comissió d’obertura del 0,00%. Comissió d’estudi del 0,00%. Comissió de cancel·lació anticipada del 0,00%. Exemple per a una Línia Expansió de 2.000 euros i a retornar en 12 mesos: 11 quotes de 183,25 euros i una última quota de 183,19 euros. Import total abonat: 2.198,94 euros. TAE: 19,42%. Exemple per a una Línia Expansió de 5.000 euros i a retornar en 12 mesos: 11 quotes de 458,12 euros i una última quota de 458,04 euros. Import total abonat: 5.497,36 euros. TAE: 19,42%. Comissió per reclamació de pagaments no atesos de 39 euros. Banc Sabadell es reserva el dret de no fer efectiu aquest crèdit si durant el període de validesa d’aquesta oferta es coneix alguna circumstància del sol·licitant que pugui fer variar el criteri de concessió. Oferta vàlida fins al 30/06/2020.