Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Conectivitat amb Banc Sabadell

Sabadell Sempre. Nous canals de comunicació entre la seva empresa i Banc Sabadell

Sabadell Sempre

Sabadell Sempre.
La seva empresa ja no està només a la seva oficina. El seu banc, tampoc.

No hi ha dubte que les noves tecnologies han dibuixat un nou mapa social i econòmic, i ofereixen noves formes de comunicar-se i d’accedir a la informació, cosa que repercuteix en la manera de treballar de les empreses. “Es trenquen les fronteres”, diuen els experts; es flexibilitzen les jornades laborals, i qualsevol lloc té potencial per convertir-se en oficina.

I si la seva empresa ja no està només a la seva oficina, el seu banc no podia ser menys. Per això, a Banc Sabadell continuem obrint camí en els usos i les plataformes tecnològiques, per garantir un servei que s’adapti cada vegada més a les necessitats de la seva empresa. Els clients asseguren que és així, i cada any són més els que coneixen i utilitzen els canals que posem a la seva disposició.

Sota el concepte Sabadell Sempre, s’engloben els diferents canals no presencials amb els quals posem a la seva disposició el nostre millor servei per a quan i on ho necessiti. Aquests es complementen amb l’expertise de gestió i assessorament personalitzat. Perquè continuarem estant a les oficines, però també fora d’aquestes a través de web, app mòbil, assistència telefònica i caixers.

Al banc tradicional se li suma el que alguns ja en diuen “la banca del futur”. O el que és el mateix: als valors de confiança, serietat, transparència i acompanyament que ens són propis, se’ls sumen la ubiqüitat, la modernitat, la flexibilitat, la disponibilitat i la innovació de la nova banca a distància.

Ja pot accedir a Sabadell Sempre de manera gratuïta descarregant l’aplicació mòbil o entrant al nostre web. Una nova manera de relacionar-se amb nosaltres, amb la qualitat, la seguretat i els valors que li hem ofert des del principi. Perquè vostè pugui decidir com, quan i on, i perquè nosaltres puguem complir amb el nostre compromís: estar sempre a prop de la seva empresa.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic