Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Simulador d’estalvi
  • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.
Li pot interessar...

Compte Sabadell Empreses

Creat pel banc de les millors empreses

Descobreix tot el que t'ofereix el Compte Sabadell Empreses1

Cuenta Expansión Empresa
Sense comissions d'administració ni de manteniment,
0 % TAE, 0 % TIN.2
Transferències nacionals i països de l'EEE gratis durant el primer any a través de la banca online i de la plataforma Editran.3
Targetes de dèbit i de crèdit gratuïtes. Sense comissió d'emissió ni de manteniment.4
Negociació i compensació de xecs, sense comissions, en euros domiciliats en entitats de crèdit espanyoles.

Condicions especials, eines úniques i l’acompanyament que t’ajuda a créixer.

Així és el Compte Sabadell Empreses:

icono

Amb millor assessorament en internacionalització i accés a l’exclusiu programa Exportar per créixer.

icono

Amb assegurances especialment creades per a la teva empresa i un assessor preparat per acompanyar-te.5

icono

Amb ofertes de finançament de circulant, lísing i préstecs adaptats a les teves necessitats.

icono

Amb accés a Sabadell Flex Empresa,6 la plataforma online amb què podràs oferir una retribució flexible única als teus empleats.

Per mantenir les condicions, s’ha de canalitzar a través del compte el 10 % de l'operativa anual de l'empresa, entesa com la xifra de facturació anual.

Una banca online a l'altura

  • Accesible. Consulta els teus comptes des del web o l’app.

  • Còmoda. Realitza gestions les 24 hores del dia, siguis on siguis.

  • Totalment gratuïta. Tant l’app de Banc Sabadell com el web estan disponibles per a tu sense cap cost.

1. Condicions vàlides per a nous comptes.
2. La rendibilitat del compte és del 0 % TAE, calculada per a un supòsit en què es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 2.500 euros, aplicant un TIN del 0 %, i la comissió d'administració i manteniment del compte de 0 euros anuals. La liquidació del compte es fa trimestralment.
3. Inclou les transferències a l'EEE en euros, corones sueques i leus romanesos, via BS Online i Editran, exemptes de comissió durant el primer any des de la data d'obertura del compte Sabadell Empreses, sense limitació de nombre d'operacions. Les transferències urgents i les immediates tenen comissió.
4. Tres targetes de dèbit BS Card Mastercard Business i tres targetes de crèdit Mastercard Empresa Or Representació o Mastercard Corporate Or Representació per compte, sense comissió d'emissió ni de manteniment.
5. Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., amb NIF A-03424223 i domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007, Alacant, inscrita en el R. M. d'Alacant i en el Registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb la clau núm. OV-0004. Té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d’agència d’assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion.
6. Sabadell Flex Empresa és un Pla de Retribució Flexible comercialitzat per Banco de Sabadell, S.A., av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, NIF A-08000143. La gestió dels productes que integren aquest pla s'efectua mitjançant una plataforma operativa desenvolupada per Compensa Capital Humano, SL c/ Bonaire, núm. 21 - entl. 3, de Palma de Mallorca, CIF B-63605562.


    Altres productes que poden ser del seu interès