Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents.

L'ajudem?
  • Consulti el nostre assistent virtual.
  • Truqui al número
    902 107 548

  • Atenció en línia - Xat

Compte Expansió amb avantatges Premium

Compte nòmina sense comissions per a clients de Banca Personal

Perquè quan és personal, l'important deixa de ser la banca. Només es tracta de vostè.El Compte Expansió és un compte nòmina sense comissions, sense despeses i sense contracte de permanència.

Aquesta és la nostra manera de començar amb vostè una relació duradora i de gestionar els seus diners amb la màxima exigència i eficàcia.

Només li demanarem que mantingui amb nosaltres un saldo mitjà superior a 75.000 € en productes d'estalvi.

O si ho prefereix, també el pot contractar domiciliant la nòmina, la pensió o un ingrés periòdic (superior a 3.500 €) per començar a gaudir de tots els avantatges d'aquest compte nòmina.
.

Compte nòmina amb zero comissions

El Compte Expansió no té comissions. Ni d'administració, ni de manteniment, ni sobre transferències en euros, tant nacionals com a països de l'EEE (no immediates), ni per la negociació i compensació de xecs en euros domiciliats en una entitat financera espanyola.
Rendibilitat 0 % TAE.

Retirades en efectiu gratis en caixers de Banc Sabadell

Disposicions a dèbit gratis als caixers de Banc Sabadell per a qualsevol import.
I també a els caixers nacionals per a disposicions a dèbit d’import igual o superior a 60 euros*.

*En caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000 (Abanca, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja, Liberbank, Caja EspañaDuero, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa Pollença), en els caixers de Bankia i en els del grup Banc Sabadell.

Devolució de fins a 20 € al mes

El seu banc amb vostè, tots els serveis de banca a distància inclosos

Avantatges Premium

I el nostre compromís de servei i atenció personalitzada

Oferta vàlida per a nous comptes oberts des del 24/03/2019 fins al 31/12/2019 amb la domiciliació en el Compte Expansió amb avantatges Premium d’una nova nòmina, pensió o ingrés regular mensual per un import mínim de 3.500 € (se n’exclouen els ingressos procedents de comptes oberts en el grup Banc Sabadell a nom del mateix titular) o si es manté un patrimoni global en l’entitat superior a 75.000 €, calculat com la suma de saldos del mes anterior en dipòsits, renda fixa a venciment, assegurances de vida-estalvi, fons d’inversió, valors cotitzables i no cotitzables, plans de pensions, EPSV i cartera de fons. Rendibilitat: 0% TAE.