Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 383 666
  • Atenció en línia - Xat
  • @BancoSabadell


Compte Expansió Negocis PRO

Una completa oferta a la seva mida

1
/
6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. es troba adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 euros per dipositant.

 
Treballem en PRO de vostè .Beneficiï’s de les solucions financeres d’un banc que treballa en PRO dels professionals col•legiats i que li ofereix avantatges pensats per al seu sector professional.

 
 

Cuenta Expansión Negocios

El Compte Expansió Negocis és un compte que tracta de posar-li les coses fàcils, que vol donar respostes a les preguntes que qualsevol es pot estar fent quan pensa en el seu negoci

SENSE COMISIONS ÉS SENSE COMISIONS:
Amb el nostre compte per a empreses i autònoms l’administració i el manteniment del seu compte, les transferències en euros via BS Online, l’ingrés de xecs  (1) , les gestions de banca a distància i les targetes de dèbit i crèdit no li costaran res.

SI NECESSITA FINANÇAMENT LI DONEM PREFERÈNCIA:
Perquè ser emprenedor és difícil, amb el Compte Expansió Negocis tindrà preferència per trobar el finançament que el seu negoci necesita::
Pòlissa de crèdit, Renting, Leasing y préstecs en condicions preferents.

Compte Expansió Negocis

Promoció

El seu Compte Expansió Negocis PRO gratuït any rere any. I, a més a més, li abonem el 10% de la seva quota professional*.* Fins a un màxim de 100 euros anuals per compte, amb la quota domiciliada. Només per a determinats col·lectius. Consultar si el seu col·lectiu esta adherit a aquesta promoció, a qualsevol oficina de Banc Sabadell. L'abonament es farà durant el mes de gener de l'any següent.

Reintegraments gratis als caixers de Banc Sabadell

Reintegraments a dèbit gratis en els caixers de Banc Sabadell per a qualsevol import. I també en una àmplia xarxa de caixers* per a disposicions a dèbit d’un import igual o superior a 60 euros.

*En els caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000 (Abanca, BMN, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja, Liberbank, Caja EspañaDuero, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa Pollença), en els caixers de Bankia i en els del grup Banc Sabadell

Més avantatges exclusius del Compte Expansió Negocis

Canal Negocis: descomptes exclusius

Rigor, serietat i compromís de servei