Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció en línia - Xat
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Simulador d’estalvi
 • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.

Compte Estalvi 5, CIELT1

Ara, quan estalvies, estalvies més.

Sense tributació sobre el rendiment generat al cap de cinc anys des de la primera aportació.

Assegura’t una vida cómoda.

Saber que tens una quantitat de diners a la qual pots recórrer t’aporta molta tranquil·litat. Per això, i més enllà de l’estalvi fiscal, el Compte Estalvi 5 és aquesta reserva que tens per fer realitat un projecte o bé per a quan les circumstàncies ho requereixin.

Tu decideixes les aportacions.

Pots fer les que prefereixis: cada mes, quan cobres les pagues extres o la devolució d’Hisenda, un cop l’any... L’únic límit és el màxim anual de 5.000 euros.

Un compte per a cada membre de la familia.

A més a més, el Compte Estalvi 5 no estableix cap limitació pel que fa al nombre de membres de la unitat familiar que poden contractar un compte. Així, el vostre estalvi familiar creix i els beneficis fiscals, també.

Els teus estalvis, sempre disponibles

Si necessites el capital aportat, pots cancel·lar totalment el pla i retirar en qualsevol moment els teus diners, més els interessos generats, sense cap tipus de penalització.2 

1CIELT: Compte Individual d’Estalvi a Llarg Termini.
2En cas de cancel·lació total sense que hagin passat cinc anys des de la primera aportació, els avantatges fiscals desapareixen i els interessos generats es passen a integrar en la base imposable de l’estalvi.
 Vull que m’ho expliquin tot en persona

Demani cita amb un dels nostres gestors i completi la seva tranquil·litat.

 

 

Promoció

Contracti ara el Compte Estalvi 5 CIALP i aprofiti's de les següents condicions*:

0,05 % TAE VARIABLE

* Rendibilitat des del primer euro: 0,0493% TIN, 0,05% TAE variable. Aquesta TAE variable variarà amb les revisions del tipus d’interès. Tipus d'interès revisable trimestralment. Exemple de liquidació en un any suposant que es mantingui el tipus d'interès indicat al llarg de l'any: saldo mitjà en compte: 1.000 euros; freqüència de liquidació dels interessos: trimestral; interessos liquidats al cap de l'any: 0,49 euros. Té una remuneració trimestral amb capitalització dels interessos juntament amb les aportacions realitzades. Només es pot ser titular d'un pla d'estalvi a llarg termini amb Banco de Sabadell, S.A. o qualsevol altra entitat.

Condicions vàlides fins al 30/06/2018.

Per a titulars de 0 a 29 anys:

Si fas una primera aportació periòdica mensual en un CIELT, et tornem el 10% de la primera aportació periòdica (màxim 20 €).**

**Des del 4 de setembre de 2017, exclusiva per a menors de 30 anys que facin una primera aportació periòdica mensual en el CIELT (nou o existent) i sempre que la titularitat del CIELT coincideixi amb la del Compte Expansió o Expansió Primer. Només es permet una única bonificació per contracte, i es bonificarà la primera aportació mensual que es faci. L'import retribuït s'abonarà en el CIELT i es considerarà un rendiment de capital mobiliari exempt, i, per tant, no subjecte a retenció fiscal. En cas de cancel·lació total sense haver transcorregut els 5 anys des de la primera aportació, els avantatges fiscals desapareixen, de manera que els interessos generats i la remuneració rebuda passen a integrar-se en la base imposable de l'estalvi.

Característiques

 • Sense comissions, totalment gratuït sempre.
 • Les aportacions poden ser de fins a 5.000 euros anuals.
 • Possibilitat d’aportacions periòdiques i extraordinàries.
 • Recupera el 100% del capital invertit.
 • Capitalització dels interessos juntament amb les aportacions realitzades.
 • Disponibilitat total del saldo en qualsevol moment sense penalització.

Fiscalitat

 • Sol·licitar ara...
  • Per Internet
  • Visitant les nostres oficines

  Compte Estalvi 5, CIELT1
  • Trucar al número
   902 323 000
   Tots els dies, les 24 h.
  • Enviar un
    correu electrònic
  • Visitar una de les nostres oficines


Altres productes que poden ser del seu interès