Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Simulador d’estalvi
 • Calculi la seva capacitat d’estalvi fàcilment.
Li pot interessar...

• Guia Renda Vitalícia
 

Compte Estalvi 5, CIELT

Ara, quan estalvies, estalvies més.

Sense tributació sobre el rendiment generat al cap de cinc anys des de la primera aportació.

Assegura’t una vida cómoda.

Saber que tens una quantitat de diners a la qual pots recórrer t’aporta molta tranquil·litat. Per això, i més enllà de l’estalvi fiscal, el Compte Estalvi 5, CIELT1 és aquesta reserva que tens per fer realitat un projecte o bé per a quan les circumstàncies ho requereixin.

Tu decideixes les aportacions.

Pots fer les que prefereixis: cada mes, quan cobres les pagues extres o la devolució d’Hisenda, un cop l’any... L’únic límit és el màxim anual de 5.000 euros.

Un compte per a cada membre de la familia.

A més a més, el Compte Estalvi 5 no estableix cap limitació pel que fa al nombre de membres de la unitat familiar que poden contractar un compte. Així, el vostre estalvi familiar creix i els beneficis fiscals, també.

Els teus estalvis, sempre disponibles

Si necessites el capital aportat, pots cancel·lar totalment el pla i retirar en qualsevol moment els teus diners, més els interessos generats, sense cap tipus de penalització.2

 

 

1CIELT: Compte Individual d’Estalvi a Llarg Termini.
2En cas de cancel·lació total sense que hagin passat cinc anys des de la primera aportació, els avantatges fiscals desapareixen i els interessos generats es passen a integrar en la base imposable de l’estalvi.
 

 

Vull que m’ho expliquin tot en persona

Demani cita amb un dels nostres gestors i completi la seva tranquil·litat.

Com puc donar d'alta un segon compte si ja soc client de Banc Sabadell?
 
Accedeix a l’app Banc Sabadell, obre el menú de la dreta i ves a l'apartat Comptes. A continuació, fes clic al símbol + per veure els comptes disponibles i les seves característiques principals.

Per a més informació, consulta la nostra oferta de comptes Banc Sabadell.
 
Quins productes de comptes puc contractar des de Banc Sabadell Online?
 
Com que ja ets client i titular d'un compte Banc Sabadell, des de Banc Sabadell Online pots contractar el Compte Sabadell i el Compte CIALP.
He de ser titular d'algun compte a Banc Sabadell?
 
Sí, només pots sol·licitar un segon compte si ja ets titular d'un compte a Banc Sabadell.
Hi ha límit de titulars?
 
Sí, el nou compte té com a referència els titulars del compte seleccionat a l'inici del procés, però pots contractar-lo a nom de tots, diversos o, com a mínim, un dels seus titulars. En el cas del compte CIALP, aquest només pot tenir un titular.
Per donar d'alta un segon compte he de tenir el meu DNI actualitzat a El meu perfil?
 
Sí, el procés de contractació d'un segon compte requereix tenir el DNI o NIE en vigor i actualitzat als nostres sistemes.

Si necessites actualitzar el teu DNI o NIE, accedeix a la teva banca online des del web de Banc Sabadell, obre el menú desplegable que hi ha al costat del teu nom i accedeix a El meu perfil. A continuació, fes clic a Les meves dades personals i després a Document d'identitat.
És necessari presentar algun document per donar d'alta un segon compte?
 
No, no cal presentar cap altre document, però sí que cal tenir el DNI o NIE en vigor i actualitzat als nostres sistemes.

Si necessites actualitzar el teu DNI o NIE, accedeix a la teva banca online des del lloc web de Banc Sabadell, obre el menú desplegable que hi ha al costat del teu nom i accedeix a El meu perfil. A continuació, fes clic a Les meves dades personals i després a Document d'identitat.
Com puc saber si els altres titulars han signat el contracte?
 
Per conèixer l'estat del contracte i veure si la resta de titulars ja l’han signat, accedeix a la teva banca online des del web de Banc Sabadell. A continuació, ves a El meu Perfil i després a Els meus documents. Allà pots consultar l'estat dels teus documents: signatures pendents, tots els meus documents i documents compartits.
Quines restriccions d'ús té aquest segon compte?
 
El compte és per a ús personal, en cap moment podrà tenir ús professional.
Com puc signar el contracte?
 
La signatura del contracte és l’últim pas en el procés d’alta. Després de la confirmació de lectura i l'acceptació del contracte, rebràs un SMS al número de mòbil que vas indicar a l'inici del procés d'alta, o bé una notificació de l'aplicació amb la clau de confirmació que hauràs d'introduir allà on se t'indiqui. Aquest sistema de signatura té la mateixa validesa que la signatura manuscrita.

Recorda que tindràs disponible una còpia del contracte signat a l'apartat “El meu perfil/Els meus documents” de la teva banca a distància.
Un cop signat el contracte, ja estarà activat el meu nou compte?
 
Puc desistir del contracte un cop signat?
Puc desistir del contracte una vegada signat?
 
Sí, pots desistir i cancel·lar el contracte gratuïtament durant els 14 dies següents a la seva entrada en vigor sense necessitat d'indicar-ne els motius i sense penalització.

Per a més informació, disposes del telèfon gratuït 900 700 010 o et pots adreçar a la teva oficina més propera.
Quina informació se'm proporcionarà per contractar el meu segon compte?
 
En el procés de contractació online del nou compte se't facilita la informació precontractual, que pots descarregar per tenir-la sempre a mà. La informació precontractual conté:
 • Document informatiu de comissions.
 • Prospecte d'informació prèvia a la celebració d'un contracte marc de serveis de pagament.
 • Informació precontractual segons normativa bancària.
 • Annex de tarifes de comissions i despeses aplicables a les transferències i xecs a través del compte.
De quina informació addicional disposo sobre la contractació d'un compte?
 
A les nostres oficines i a l'apartat d'Informació a clients del nostre lloc web posem a la teva disposició la documentació següent:

(i) Informació trimestral sobre comissions i tipus practicats i oferts de manera més habitual en les operacions més freqüents amb els perfils de clients més comuns que siguin persones físiques.
(ii) Llista de serveis més representatius associats a un compte de pagament.

Si ho necessites, disposes del telèfon gratuït 900 700 010, al qual pots adreçar-te per resoldre qualsevol dubte o consulta relacionada amb el procés o les característiques dels productes i serveis que oferim."
 

Característiques

 • Aporta el teu estalvi quan prefereixis i al ritme que vulguis. L'únic límit és 5.000 euros anuals.
 • Recupera el 100 % del capital invertit.
 • Sense límit de membres.
 • Disponibilitat total del saldo en qualsevol moment sense penalització.

Fiscalitat

Al cap de 5 anys els rendimentsestan exempts de tributació.

Aquest producte s'emmarca dins dels plans d'estalvi a llarg termini, que es caracteritzen per l'exempció de tributació dels rendiments de capital mobiliari, sempre que no s'efectuï la cancel·lació total del producte abans de 5 anys. El Compte Estalvi 5 CIALP de Banc Sabadell forma part d'aquests plans d'estalvi a llarg termini i la seva naturalesa jurídica és un compte (CIALP).

 • Sol·licitar-lo ara...
  • Per Internet
  • Visita les nostres oficines  Altres productes que poden ser del seu interès