Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Comerços

Tu ets especialista en el teu comerç i Banc Sabadell en acompanyar-te i assessorar-te per oferir-te solucions* per a les teves idees de negoci.

Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents

1/6

Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.

Banco de Sabadell, S.A. es troba adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 euros per dipositant.

Reformas


Descobreix els productes bancaris i les solucions de negoci per impulsar el teu comerç.

M’interessa
Renueva
Dona als teus clients una millor experiència de pagament amb un TPV intel·ligent.

El TPV Smart és un dispositiu d’última generació que et facilitarà el dia a dia, amb un mòdul de pagament de funcionalitats avançades i aplicacions específiques. A més, compta amb servei tècnic les 24 hores.
Protege
Finançament per als pagaments recurrents de forma fàcil i instantània¹

Descobreix la nostra nova Línia de Pagaments Online, per fer front a les necessitats més habituals del teu negoci de manera immediata: proveïdors, IVA, IRPF, impost de societats, nòmines i assegurances socials. Tu mateix podràs disposar dels diners quan ho necessitis. Més informació aquí.
Facturas
Una assegurança dissenyada per donar cobertura a tota mena de comerços²

Amb l’assegurança Protecció Comerços tens les garanties bàsiques més completes, les garanties optatives més adequades i sempre amb el millor servei en cas de sinistre.
Facturas
I, com sempre, Banc Sabadell està disponible per a tu via app i web a qualsevol hora

Perquè la digitalització és la clau per evolucionar. Fes les operacions online de manera més fàcil, més àgil i sense desplaçaments, amb la màxima seguretat i a qualsevol hora els 365 dies de l’any, a través de la nostra app i del web
 
 
Et pot interessar...
Cuenta
 

Un compte bancari sense comissions³

  • Com el Compte Sabadell Negocis. Sense comissió d’administració i amb la possibilitat de bonificació total o parcial de la comissió de manteniment. I Targetes Business Mastercard gratuïtes, sense comissió d'emissió ni de manteniment.
M’interessa
TPV Smart
 

Un TPV d’última generació per al teu comerç

  • Descobreix tot el que pot fer per tu el nostre terminal intel·ligent, amb aplicacions i funcionalitats que faran el teu dia a dia més senzill.
Ho vull