Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Comerços

Avui i sempre, Banc Sabadell acompanya al comerç local. Tu ets especialista en el teu comerç i Banc Sabadell en oferir-te les solucions* en les teves idees de negoci.

Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents

1/6

Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.

Banco de Sabadell, S.A. està adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 euros per dipositant.

Reformas


Descobreix els productes bancaris i les solucions de negoci per impulsar el teu negoci.

M’interessa
Renueva
TPV Smart: descobreix tot el que pot fer pel teu negoci

Amb funcionalitats de gran valor com ara la cerca de vendes ràpida, l’enviament de tiquets per e-mail i un servei tècnic 24 h, els 365 dies de l’any.
Protege
Finançament per als teus pagaments recurrents de manera fàcil i instantània¹

Descobreix la nostra nova Línia de Pagaments Online, per fer front a les necessitats més habituals del teu negoci de manera immediata: proveïdors, IVA, IRPF, impost de societats, nòmines i assegurances socials. Tu mateix podràs disposar dels diners quan ho necessitis. Més info aquí.
icono
T'acompanyem en la transició cap a una economia més sostenible

Ens sumem als teus reptes proporcionant informació i assessorament en solucions d’eficiència energètica2 (del tipus rènting, lísing o préstecs verds). Podràs finançar millores en tancament de portes i finestres, instal·lacions EE A/B o aparells de climatització més eficients, entre d’altres.
Facturas
Una assegurança dissenyada per donar cobertura a tot tipus de comerços³

Amb l'assegurança Protecció Comerços tens les garanties bàsiques més completes, les garanties optatives més adequades i sempre amb el millor servei davant d'un sinistre.
 
 
Et pot interessar...
Cuenta
 

Un compte bancari sense comissions

  • Com ara el Compte Sabadell Negocis4. Sense comissió d’administració i possibilitat de bonificació total o parcial de la comissió de manteniment5. I targetes Business Mastercard gratuïtes, sense comissió d'emissió ni de manteniment.
M’interessa
TPV Smart
 

Un TPV d’última generació per al teu comerç

  • Descobreix tot el que pot fer per tu el nostre terminal intel·ligent, amb aplicacions i funcionalitats que faran el teu dia a dia més senzill.
El vull