Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...


L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Comerços

Tu ets especialista en el teu comerç i Banc Sabadell en acompanyar-te i assessorar-te per oferir-te solucions* per a les teves idees de negoci.

Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents

1/6

Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.

Banco de Sabadell, S.A. es troba adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 euros per dipositant.

Reformas


Descobreix els productes bancaris i les solucions de negoci per impulsar el teu comerç.

M’interessa
Renueva
Dona als teus clients una millor experiència de pagament amb un TPV intel·ligent.

El TPV Smart és un dispositiu d’última generació que et facilitarà el dia a dia, amb un mòdul de pagament de funcionalitats avançades i aplicacions específiques. A més, compta amb servei tècnic les 24 hores.
Protege
Finançament per als pagaments recurrents de forma fàcil i instantània¹

Descobreix la nostra nova Línia de Pagaments Online, per fer front a les necessitats més habituals del teu negoci de manera immediata: proveïdors, IVA, IRPF, impost de societats, nòmines i assegurances socials. Tu mateix podràs disposar dels diners quan ho necessitis. Més informació aquí.
Facturas
Una assegurança dissenyada per donar cobertura a tota mena de comerços²

Amb l’assegurança Protecció Comerços tens les garanties bàsiques més completes, les garanties optatives més adequades i sempre amb el millor servei en cas de sinistre.
Facturas
I, com sempre, Banc Sabadell està disponible per a tu via app i web a qualsevol hora

Perquè la digitalització és la clau per evolucionar. Fes les operacions online de manera més fàcil, més àgil i sense desplaçaments, amb la màxima seguretat i a qualsevol hora els 365 dies de l’any, a través de la nostra app i del web
 
 
Et pot interessar...
Cuenta

Un compte bancari sense comissions⁴

 • Com el Compte Sabadell Negocis. Sense comissió d’administració i amb la possibilitat de bonificació total o parcial de la comissió de manteniment. I Targetes Business Mastercard gratuïtes, sense comissió d'emissió ni de manteniment.
M’interessa
TPV Smart

Un TPV d’última generació per al teu comerç

 • Descobreix tot el que pot fer per tu el nostre terminal intel·ligent, amb aplicacions i funcionalitats que faran el teu dia a dia més senzill.
Ho vull
 • Cinc sorteigs de 1.500 euros (no són excloents):
  • 2 sorteigs només per contractar el TPV Smart.
  • 1 sorteig per als que hagin realitzat un mínim de 10 operacions del 21/11/2022 al 27/11/2022.
  • 1 sorteig per als que hagin realitzat un mínim de 10 operacions del 05/12/2022 a l’11/12/2022.
  • 1 sorteig per als negocis que hagin publicat abans del 31/12/2022 a les seves xarxes socials una imatge amb el hashtag #comprartirtepremi.
 • 200 premis diaris de fins a 3.000 euros per compra, per a pagaments realitzats amb targeta al TPV Smart, entre el 14/11/2022 i el 31/12/2022.

Per obrir un Compte Sabadell Negocis només has de tenir domiciliada una nòmina o un ingrés regular mensual d’un import mínim de 700 euros, excloent-ne aquells ingressos procedents de comptes oberts al grup Banc Sabadell a nom del mateix titular. La comissió de manteniment del compte és de 100 euros/any, que es liquidarà trimestralment (25 euros/trimestre). Rendibilitat del compte: 0 % Tipus d’Interès Nominal (TIN). Taxa Anual Equivalent (TAE): -3,940 %, exemple en cas de mantenir durant 1 any un saldo mitjà de 2500 euros.
Bonificació de la totalitat de la comissió de manteniment (rendibilitat del compte 0 % TIN i 0 % TAE) si la titularitat del compte té contractades a través del banc i mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., NIF A-03424223, alguna d’aquestes assegurances: Protecció Auto, Protecció Comerços i Oficines, Protecció Empreses, Protecció Subsidi Autònom, Protecció Vida, Protecció Vida Pimes, Protecció Salut Pimes, Responsabilitat Civil o Responsabilitat Civil Professional.
Bonificació de la meitat de la comissió de manteniment (rendibilitat del compte: 0 % TIN i -1,9850 % TAE), exemple en cas de mantenir durant 1 any un saldo mitjà de 2500 euros, si es compleix durant els últims tres mesos alguna de les següents condicions alternatives per part del comerç:
Haver realitzat un mínim de 60 operacions de compra amb el terminal punt de venda (TPV) contractat a través del banc.
Haver facturat un mínim de 6.000 euros amb el TPV contractat a través del banc.
Tenir domiciliades al compte 6 anotacions de càrrec en concepte de pagament de nòmines, impostos o assegurances socials.