Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Comerç electrònic

Banc Sabadell, guardonat com a millor empresa en serveis de pagament

Click&Sell Solucions en e-commerce

Al principi d’octubre es va celebrar a Ifema (Madrid) la catorzena edició de l’eShow, l’esdeveniment de referència en els sectors de comerç electrònic, màrqueting en línia, mobile, Internet de les coses, hosting i cloud computing de tot Iberoamèrica, en què es congrega un públic amb un perfil professional d’executiu, director de màrqueting i director de tecnologia.

En aquesta edició, Banc Sabadell ha estat guardonat com a millor empresa en serveis de pagament assessorant comerços i empreses en tots els procediments vinculats al cobrament en línia. El jurat de l’eShow ha tingut en consideració, a l’hora de valorar les diferents candidatures, aspectes com ara la millor solució en comerç electrònicen general, la solució més innovadora i segura, així com la que faciliti l’ús d’un moneder digital o que permeti transaccions mòbils –sense contacte– en el punt de venda, a fi d’assegurar una compra de confiança per a l’usuari final.

Banc Sabadell comercialitza l’oferta de solucions en comerç electrònic sota la marca Click&Sell i acompanya les empreses a fer el salt a la venda per Internet posant a disposició seva plans de creació de botigues en línia en condicions preferents, així com mòduls open sourcede manera gratuïta, que permeten integrar fàcilment el TPV virtual del banc. La passarel·la de pagaments del banc és personalitzable, permet la configuració a mida de regles de prevenció del frau, inclou múltiples idiomes, tipus de targetes i qualsevol moneda del món, i fins i tot accepta pagaments amb la cartera digital Iupay!

Així mateix, Click&Sell ofereix solucions per a la comercialització de productes a l’estranger. Per a les vendes internacionals és fonamental oferir als compradors una experiència de pagament “propera”, que no difereixi de l’experiència de compra domèstica o habitual. És convenient transaccionar en el mateix idioma, mostrar els preus en la moneda local i oferir sistemes de pagament locals. Banc Sabadell ha cuidat especialment aquest aspecte, i ha integrat solucions que faciliten als clients la venda fora de les nostres fronteres:

 • Pagaments en qualsevol moneda local del món mitjançant la combinació dels serveis Multidivisa i DCC.
 • La passarel·la de pagaments és multilingüe, tant per al comerç com per al comprador.
 • En molts països hi ha sistemes de pagament locals, diferents de les targetes financeres, que tenen un alt nivell d’acceptació. Són vendes que no es poden perdre, i per això Banc Sabadell manté acords amb proveïdors de serveis de pagaments internacionals que permeten accedir a un gran nombre de sistemes de pagament locals.
 • Banc Sabadell disposa de llicència cross-border, que li permet processar operacions de targeta en comerços ubicats a la majoria de països europeus.

A més a més, Click&Sell ofereix una àmplia gamma de solucions avançades per als comerços pel que fa a la seguretat en els pagaments i el control del frau. Es tracta de solucions alternatives als mecanismes de compra segura dels sistemes de targetes, ja que simplifiquem i millorem l’experiència de compra de clients fidelitzats a través del servei Pagament Express i Pagament de Subscripcions, amb la qual cosa col·laborem en l’increment de les ràtios de conversió de les botigues en línia.

L’afany de Banc Sabadell per oferir solucions innovadores per als comerços es complementa amb les solucions específiques per a pagaments mòbils, que converteixen qualsevol telèfon intel·ligent en un TPV, o la solució Instant Money, un nou servei que permet enviar diners a qualsevol mòbil mitjançant un missatge SMS. Click&Sell s’ha convertit en la solució integral en què han confiat petits i grans comerços en línia i també en la plataforma tecnològica en què s’integren terceres empreses proveïdores de pagaments amb un alt component d’innovació (pagaments mòbils, NFC, e-wallets, pagaments basats en codis QR o en elements biomètrics, etc.).

Des que Banc Sabadell va posar en marxa, fa dos anys, Click&Sell, el volum de facturació processat s’ha incrementat un 425%. Durant aquest temps, l’entitat ha aconseguit la confiança de les principals marques en línia internacionals. Actualment, un bon nombre de botigues en línia ubicades en dotze països estrangers han optat pels serveis de Banc Sabadell per gestionar el seu comerç electrònic.

Més informació a www.bancosabadell.com/ecommerce

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic